MSC Cruises sluit partnership met Guinness World Records

MSC Cruises kondigde aan dat ze haar entertainmentaanbod op zee blijft uitbreiden met Guinness World Records, de gerenommeerde officials voor ongelooflijke records wereldwijd. Het nieuwe programma is een kans voor gasten om hun moed te testen en – als ze geluk hebben – hun naam in de recordboeken te krijgen. De activiteiten omvatten liveshows en nodigen gasten uit om te proberen Guinness World Records te breken en daarbij onvergetelijke herinneringen te creëren.

De nieuwe samenwerking maakt deel uit van MSC Cruises’ bredere strategie om haar immersieve entertainmentprogramma’s voor gasten aan boord verder uit te breiden. Terwijl ze op zee cruisen, kunnen de passagiers overdag deelnemen aan de activiteit en auditie doen voor de grote avondshow, waar de gelukkige finalisten hun talenten tonen en kunnen proberen de volgende iconische recordhouder te worden.

Guinness World Records-activiteiten zijn vanaf heden beschikbaar aan boord van MSC Seascape en MSC World Europa, evenals het nieuwste vlaggenschip MSC Euribia dat in juni dit jaar gasten verwelkomt voor zijn eerste seizoen in Noord-Europa.

“Alle nieuwe recordbrekers worden gecontroleerd door een officiële GWR-beoordelaar en krijgen een Guinness World Records-certificaat. Dit zal de gasten iets geven om trots op te zijn en tegelijkertijd onvergetelijke herinneringen creëren. Het nieuwe partnerschap illustreert MSC Cruises’ streven naar entertainment van wereldklasse aan boord”, aldus de mededeling.

© foto MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws