Sterrenchef Nobu Matsuhisa keert terug naar Crystal

Crystal Cruises en chef Nobu Matsuhisa kondigen de terugkeer aan van Umi Uma en de Sushi Bar aan boord van de Crystal Serenity en Crystal Symphony. Umi Uma was een van Crystal’s bekroonde specialiteitenrestaurants in een elegante, moderne setting waar gerechten zijn geïnspireerd door de  tradities van het Oosten en gecreëerd door de legendarische meesterkok Nobuyuki (Nobu) Matsuhisa.

“Het zou Crystal niet zijn zonder een van de meest populaire restaurants Umi Uma weer aan boord te hebben wanneer de nieuwe Crystal vertrekt”, aldus Senior Vice President Hotel Operations van Crystal, Bernie Leypold. “De gasten van Crystal hebben het voortreffelijke aanbod leren kennen en waarderen de gerechten die chef-kok Nobu speciaal voor Umi Uma heeft gemaakt. We zijn Crystal zo dankbaar dat ze de enige cruisemaatschappij is met een Nobu-restaurant op zee.” Met de terugkeer van de chef aan boord van de twee Crystal-schepen kunnen gasten weer genieten van signatuurgerechten zoals de ’Nobu-Style Black Cod’, ‘Grilled Chilean Sea Bass’, de ‘Wagyu Beef Filet Steak’ en enkele van de meest verse sushi die verkrijgbaar is in de Sushi Bar.

De Japanse Michelin-chef geniet wereldfaam in de gastronomie. Hij woont sinds 1977 in Los Angeles en heeft intussen restaurants en hotels over de hele wereld. Daar hoorde sinds jaren ook Crystal Cruises bij. Meesterkok Nobu: “Crystal staat bekend om haar bekroonde eet- en drinkprogramma dat een authentieke eetervaring biedt met efficiënte en persoonlijke service en we zijn er trots op dat Umi Uma onze innovatieve fusionkeuken aanbiedt, waarbij traditionele Japanse gerechten worden gecombineerd met Peruaanse ingrediënten.”

Gasten kunnen genieten van één gratis reservering per persoon, per cruise, voor afvaarten van 11 dagen of minder. Op reizen van meer dan 11 dagen zijn twee gratis reserveringen inbegrepen. Extra boekingen kunnen aan boord worden bevestigd tegen een nominale vergoeding, afhankelijk van de beschikbaarheid. Reserveren is vereist om te dineren bij Umi Uma.

Crystal Cruises vaart vanaf deze zomer opnieuw uit. De inaugurele afvaart van Crystal Serenity vertrekt op 31 juli vanuit Marseille voor een cruise op de Middellandse Zee. Crystal Symphony komt op 1 september in Athene terug in dienst. De schepen zullen door de Middellandse Zee, Noord-Europa, Canada en New England, Alaska, het Caraïbisch gebied, het Panamakanaal, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland reizen.

© foto’s Crystal Cruises

Klik hier voor meer nieuws