MSC Cruises en Formula 1 bundelen krachten voor unieke Grand Prix-ervaring in Abu Dhabi

MSC Cruises opende de verkoop van een reeks pakketten en ervaringen aan boord van MSC Virtuosa voor de Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix 2023. Die omvatten een combinatie van accommodatie, wedstrijdtickets en exclusieve toegang voor insiders om fans een naadloze end-to-end ervaring te bieden die de spanning van het circuit doortrekt naar het cruiseschiphotel.

Als onderdeel van MSC Cruises’s Global Partnership met Formula 1 lanceert de rederij een uniek en high-end Grand Prix hospitality-aanbod dat een ongeëvenaard raceweekend belooft tijdens de Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix van 24-26 november aanstaande. De samenwerking tilt volgens de maatschappij de accommodatie tijdens het raceweekend naar een hoger niveau en biedt een volledig geïntegreerde Grand Prix-ervaring tijdens de laatste race van het seizoen aan boord van MSC Virtuosa.

Het cruiseschip voor 6.334 passagiers doet tijdens het weekend dienst als cruiseschiphotel terwijl het aangemeerd ligt in de Abu Dhabi Cruise Terminal. Het vaartuig biedt comfortabele en stijlvolle accommodatie in combinatie met een scala aan voorzieningen, waaronder restaurants en bars, twee theaters, een winkelcentrum en een promenade in mediterrane stijl, een luxe spa en een volledig uitgeruste fitnessruimte, vijf zwembaden, een interactief waterpark, uitgebreide kinderruimtes en nog veel meer.

In 2022 tekende MSC Cruises een meerjarige overeenkomst om Formula 1 Global Partner te worden. Deze nieuwe samenwerking is een verdere verrijking van het partnerschap, dat werd opgericht om twee wereldleiders op hun respectieve gebieden samen te brengen om verandering te stimuleren door hun gedeelde passie voor uitmuntendheid, duurzaamheid en wereldwijd entertainment. Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises: “Door dit exclusieve gastvrijheidsaanbod brengen we het allerbeste van twee werelden samen: Formula 1 en MSC Cruises. Door samen te werken, integreren we de sfeer op het circuit en het verblijf aan boord van onze schepen om een ongeëvenaarde en onvergetelijke race-ervaring te creëren voor fans van alle leeftijden.”

Diverse pakketten

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, waarbij accommodatie, racetickets en exclusieve toegang voor insiders worden gecombineerd met F1 Experiences om het raceweekend echt onvergetelijk te maken. Of fans nu op zoek zijn naar elegante kajuiten of deluxe suites, ze hebben keuze uit een groot aantal accommodatieniveaus aan boord van de MSC Virtuosa, allemaal met halfpension (ontbijt en een avondmaaltijd), gratis wifi en transfers van en naar het circuit.

De arrangementen beginnen met een optie voor alleen een kajuit voor degenen die al racetickets hebben of een formule voor een Cabin + Formula 1 Grandstand ticket. Voor diehard fans die op zoek zijn naar het ultieme Formula 1-weekend is er keuze uit Cabin + F1 Experience met exclusieve activiteiten op het circuit, tot en met Premium all-inclusive Hospitality (Turn 1 Suite, Paddock Club and Legend), inclusief exclusieve toegang voor insiders zoals een Pit Lane Walk, Guided Track Tour op een dieplader, optredens van Formula 1-personeel en meer. De pakketten zijn vanaf heden te boeken op volgende link.

De Abu Dhabi Cruise Terminal, waar de MSC Virtuosa zal aanmeren, ligt op slechts een klein eindje rijden van het circuit, waardoor gasten gemakkelijk heen en terug kunnen reizen dankzij gratis transfers. Daarnaast is het stadscentrum zeer dichtbij, waardoor het schip een perfecte uitvalsbasis is voor een weekendje weg. MSC Virtuosa zal van 23 tot 27 november in de haven liggen, zodat gasten hun raceweekend kunnen verlengen. 

© foto’s MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws