MSC Meraviglia vaart het hele jaar door vanuit New York

MSC Meraviglia arriveerde in New York en biedt voortaan het hele jaar door cruises aan vanuit de Brooklyn Cruise Terminal naar de Bahama’s en Florida, Canada en New England alsook Bermuda. De stad New York wordt daarmee de derde thuishaven in de VS van MSC Cruises.

MSC Meraviglia is aangekomen bij de Brooklyn Cruise Terminal in haar nieuwe thuishaven New York. Het is het eerste schip van MSC Cruises dat het hele jaar door cruises vanuit New York zal voorstellen. Dit versterkt de aanwezigheid van de rederij op de Noord-Amerikaanse markt nog verder en maakt deel uit van het streven van de cruisemaatschappij om na PortMiami en Port Canaveral (Orlando) nog meer inschepingshavens in de VS aan te bieden.

New York heeft fantastische vliegverbindingen voor internationale gasten. Voor mensen die het meeste uit hun bezoek aan de Big Apple willen halen, biedt MSC Cruises ‘Stay & Cruise’-pakketten met de optie om maximaal drie nachten in New York te verblijven voordat ze afvaren. Hierbij kan gekozen worden uit diverse hotels, waaronder het Hotel Riu Plaza Manhattan, het Hotel Riu Plaza Times Square en het Park Central Hotel. Als onderdeel van het pakket kunnen gasten ook genieten van een gratis rondleiding langs de bezienswaardigheden van Manhattan voordat ze aan boord gaan.

Routes

De mix van routes die MSC Meraviglia verzorgt, variërend van 6 tot 11 nachten, is strategisch ontworpen om te profiteren van de geografische flexibiliteit van New York. Zo kunnen gasten genieten van de zon in de Caraïben tijdens het lente- en winterseizoen, naar Bermuda gaan in het zomerseizoen of naar het noorden trekken om in de herfst de natuurlijke schoonheid van Canada te aanschouwen.

Vanuit New York verzorgt MSC Meraviglia tropische cruises van 7 tot 11 nachten naar de Bahama’s en Florida. Het schip bezoekt op deze routes onder meer Miami en Port Canaveral in Florida, Nassau en Ocean Cay MSC Marine Reserve in de Bahama’s en Cozumel en Costa Maya in Mexico.

Vanaf augustus kunnen gasten genieten van cruises van 5 of 6 nachten naar Kings Wharf in Bermuda. Het schip blijft er meerdere dagen liggen zodat gasten de schoonheid van het eiland kunnen verkennen. Naar Canada en New England biedt MSC Meraviglia in de herfst cruises van 10 en 11 nachten aan  die aanmeren in Newport en Portland in de VS en Saint John, Halifax, Charlottetown en Sydney in Canada.

MSC Meraviglia heeft een lengte van 315 meter, beschikt over 19 dekken en biedt plaats aan 5700 gasten die verblijven in tien types van hutten waaronder eenpersoonskajuiten, populaire balkonkajuiten en stijlvolle accommodaties in de MSC Yacht Club,  het hoogwaardige ‘schip in het schip’ met butlerservice, een exclusief restaurant, lounge en zwembadzones.

Centraal in de voorzieningen staat de Galleria Meraviglia, een ruim 90 meter lange promenade met winkels, restaurants, bars en een LED-skydome. Gasten kunnen terecht in 20 bars en 12 restaurants, waaronder de populaire Butcher’s Cut Steakhouse, Kaito Sushi en Teppanyaki. Ontspannen kan aan binnen- en buitenzwembaden en bubbelbaden, evenals een waterpark en touwenparcours. Verder zijn er zeven verschillende shows in het Broadway Theatre en de Carousel Lounge. De MSC Kids’ Club voor kinderen van 0 tot 17 jaar beschikt over ruimtes voor baby’s, peuters, kinderen en tieners, plus de Lego Experience.

© foto MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws