Avonturier Mike Horn wordt merkambassadeur Explora Journeys

Explora Journeys, het luxe lifestyle-merk van de MSC Group, heeft de beroemde avonturier Mike Horn aangesteld als merkambassadeur. Hij zal op geselecteerde cruises bijzondere excursies leiden en aan boord van het luxeschip uiteenzettingen houden.

Horn is een wereldberoemde avonturier, ontdekkingsreiziger en milieuactivist met een schat aan ervaring op expedities naar enkele van ‘s werelds meest afgelegen en uitdagende omgevingen. Hij heeft onder andere de Noordpool, Antarctica en de Amazone overgestoken en solo rond de wereld gevaren. Hij is ook een toegewijd milieuactivist wiens werk met gemeenschappen en natuurbeschermingsorganisaties over de hele wereld heeft bijgedragen aan het bevorderen van duurzaam leven en het beschermen van de delicate ecosystemen van de planeet.

Als ambassadeur van Explora Journeys zal Mike Horn nauw samenwerken met het team van het merk om avontuurlijke bestemmingservaringen en unieke verrijkingsprogramma’s aan boord te ontwikkelen. Op basis van zijn enorme kennis en expertise zal hij gasten leiden bij het verkennen van enkele van ‘s werelds meest afgelegen en ongerepte locaties, en hen helpen om onvergetelijke herinneringen te creëren.

Explora I bezoekt van 9 tot 25 september voor het eerst IJsland en Groenland op de cruise ‘Arctic Geyser, Calving Glaciers and Fiery Lands of Ice’ van Reykjavik naar New York City. Tijdens deze reis neemt Mike Horn de gasten van Explora Journeys mee op twee verschillende wandelingen in afgelegen gebieden van Groenland. Ze krijgen ook de kans om aan boord van het schip deel te nemen aan het seminarie ‘Setting Goals and Being Resilient’ waar Holm vertelt hoe hij zich voorbereidt op zijn extreme expedities en hoe belangrijk het is om deze praktijken te gebruiken in andere aspecten van ons dagelijks leven.

Michael Ungerer, CEO van Explora Journeys: “We zijn verheugd om Mike Horn te verwelkomen in de Explora Journeys-familie. Mike’s toewijding aan avontuur en het milieu past perfect bij onze merkwaarden. We zijn blij met hem samen te werken om onvergetelijke en duurzame ervaringen te creëren voor onze veeleisende reizigers.”

Mike Horn, ontdekkingsreiziger en milieuactivist, merkte op: “Ik ben onder de indruk van de duurzaamheidsinitiatieven van de Cruise Division van de MSC Group. Hun toewijding aan innovatie en technologie sluit aan bij mijn visie voor een wereld waarin we ons allemaal moeten aanpassen aan een steeds veranderende omgeving. Ik ben verheugd om nauw samen te werken met Explora Journeys om belangrijke prestaties te bereiken, duurzaamheid te bevorderen en onvergetelijke ervaringen te creëren die ons verbinden met de natuur.”

© foto Explora Journeys

Klik hier voor meer nieuws