Seabourn vaart voor het eerst helemaal rond Afrika

Seabourn nodigt reizigers uit om de exotische en dynamische landen van Afrika te verkennen met haar allereerste Grand Africa Voyage. Seabourn Sojourn vertrekt op 30 november 2024 in Barcelona en legt meer dan 27.000 zeemijlen af tijdens een 90-daags avontuur rond het continent. De reis biedt gasten een wereld aan ervaringen, waarbij ze 44 bestemmingen en buiten de gebaande paden gelegen havens en steden in 26 landen bezoeken.

De Seabourn Sojourn is volgens de rederij het enige ultra-luxe schip dat rond het hele Afrikaanse continent vaart. Het zal tijdens haar Grand Africa Voyage een mix van historisch diepgaande bestemmingen aandoen. Hoogtepunten zijn Alexandrië, Caïro, Tel Aviv en Jeruzalem, weelderige, tropische paradijzen zoals de Seychellen en Bom Bom Island, landen met adembenemende, gevarieerde landschappen en dieren zoals Kenia, Madagaskar en Zanzibar en cultureel rijke bestemmingen zoals Kaapstad, Marokko en Mozambique. Naast klassieke bestemmingen kunnen gasten de minder bekende pareltjes van Afrika ontdekken, zoals Luanda, het ‘Parijs’ van Afrika en Kaapverdië, de ‘Gateway to the West’.

“Seabourn-gasten gaan op zoek naar once-in-a-lifetime ervaringen. Onze nieuwe Grand Africa Voyage is het resultaat van onze toewijding om onvergetelijke ‘Seabourn Moments’ te bieden op enkele van ‘s werelds meest unieke en exotische bestemmingen.” zegt Natalya Leahy, voorzitter van Seabourn. “Deze reis is de perfecte gelegenheid voor onze gasten om de verbluffende natuurlijke wonderen en diverse culturen van Afrika te ontdekken, terwijl ze genieten van de compromisloze luxe en intuïtieve service die ze alleen op Seabourn kunnen ervaren.”

Blikvangers

Onderweg kunnen gasten de natuurlijke schoonheid van Afrika verkennen via safari’s, trektochten, duiken, snorkelen en verrijkende culturele ervaringen, zoals een bezoek aan een kamelenmelkboerderij, botanische tuinen, levende archeologische musea en meer. Daarnaast zijn er verschillende optionele meerdaagse Seabourn Journeys beschikbaar die diepgaande mogelijkheden bieden om gekoesterde locaties te verkennen die niet toegankelijk zijn tijdens eendaagse excursies vanaf het schip, waaronder een gorilla-reservaat en Victoria Falls.

Andere blikvangers op de Grand Africa Voyage zijn onder meer Alexandrië (Caïro) waar gasten kunnen deelnemen aan een excursie om de piramides van Gizeh te zien en Safaga, de toegangspoort tot enkele van de meest memorabele bestemmingen van Egypte zoals Luxor, Karnak en Thebe. Tijdens de aanloop van Mombasa kunnen gasten de wilde dieren van Kenia van dichtbij meemaken met meerdaagse Seabourn Journeys, inclusief Tsavo National Park Safari’s, een Masai Mara National Reserve Safari en een Rwanda Gorilla Trek. In Kaapstad ontdekken ze een kosmopolitische metropool van adembenemende natuurlijke schoonheid, met iconische bezienswaardigheden zoals de Tafelberg, ongerepte stranden en een rijk cultureel erfgoed dat de unieke mix weerspiegelt van Afrikaanse, Europese en Aziatische invloeden.

In Sao Tome & Principe is een strandbarbecue gepland op Bom Bom Island, een verborgen parel van natuurlijke schoonheid en rust. In Marokko brengen gasten een avond door in Casablanca, het economische centrum van Marokko met levendige soeks, verbluffende architectuur en een bruisend nachtleven.

Reizigers die de volledige Grand Africa Voyage van 90 dagen boeken, genieten onder meer van gratis voordelen en voorzieningen, waaronder een  Gala Bon Voyage-diner en overnachting  in Hotel Majestic voor het vertrek in Barcelona, een exclusief Grand Cruise-evenement in Kaapstad, speciale Grand Cruise-geschenken in de suite, retourvlucht in business class, transfers van de woning naar de luchthaven en een boordtegoed van 2.000 USD per kajuit (1.000 USD per persoon) bij een verblijf in een suite met balkon en 3.000 USD (1.500 USD per persoon) in een Penthouse of premium suite.

© foto’s Seabourn en ParezCruiseCommunications

Klik hier voor meer nieuws