MSC Cruises viert 15 jaar in Japan en de start van MSC Bellissima’s zomerseizoen

MSC Cruises organiseerde een speciaal evenement aan boord van de MSC Bellissima in Yokohama om de start van het zomerseizoen 2023 te markeren en om het 15-jarig jubileum van de aanwezigheid van de rederij in Japan te vieren. Tegelijkertijd opende de rederij de verkoop voor haar allereerste winterseizoen in Japan. Met cruises die nu het hele jaar door vanuit Japan vertrekken, biedt MSC Cruises de grootste cruisecapaciteit in de regio, waarmee de rederij op koers ligt om de nummer één cruiserederij van het land te worden.

Deze zomer verzorgt de MSC Bellissima afvaarten van acht tot negen nachten vanuit Yokohama. Deze haven nabij Tokio biedt unieke mogelijkheden om de schoonheid van de regio te ontdekken. Het nieuwe winterprogramma op de MSC Bellissima start in november 2023 met een cruise van 11, van 9 en van 6 nachten vanuit Yokohama. Van januari tot maart 2024 zal de MSC Bellissima Naha/Okinawa als thuishaven hebben en biedt ze gasten van over de hele wereld de kans om de adembenemende landschappen en stranden van Japan, het rijke culturele erfgoed, oude tradities en moderne attracties met meerdere bestemmingen te ervaren zonder te moeten in- en uitpakken.

Tijdens het komende winterseizoen verzorgt MSC Bellissima ook verschillende cruises van vier en vijf nachten tussen Japan en Taiwan. De bestemmingen in Japan zijn Okinawa, het op vier na grootste eiland van Japan dat bekend staat om zijn zwoele tropische klimaat, uitgestrekte stranden en prachtige koraalriffen, Ishigaki, een andere prachtige strandbestemming met ongelooflijke snorkel-, duik- en surfplekken en Miyako Island dat wordt vereerd vanwege de witte zandstranden en turquoise wateren. Keelung in Taiwan wordt omgeven door inspirerende bergen en is de thuisbasis van een bruisende waterkant, waar straatkraampjes op de Miaokou Night Market traditionele snacks en zeevruchten aanbieden.

MSC Bellissima is het tweede schip van de Meraviglia-klasse. Ze is ontworpen als het schip voor alle seizoenen en rijk aan voorzieningen met als blikvanger een spectaculair LED Sky Screen van 80 meter lang met een adembenemende 96 meter lange promenade in mediterrane stijl, ontworpen om het sociale centrum van het schip te worden. Gasten genieten er van 12 eetgelegenheden en meer dan 20 bars en lounges. Voor gezinnen is er een bekroond aanbod met activiteiten en diensten voor kinderen van partners LEGO Group en Chicco. MSC Bellissima beschikt verder over tien verschillende types van hutten en de MSC Yacht Club met luxe accommodaties verdeeld over drie dekken, privéfaciliteiten en 24 uur per dag butlerservice.

© foto MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws