Regent Seven Seas Cruises presenteert vijf nieuwe Grand Voyages voor 2025-2026

Regent Seven Seas Cruises heeft aan het programma voor 2025-2026 vijf Grand Voyages van 61 tot 117 nachten toegevoegd. Op de nieuwe routes doen de vier schepen van The World’s Most Luxurious Fleet 194 havens op de vijf continenten Afrika, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, Europa en Noord-Amerika aan. Gasten hebben keuze uit tot wel 589 inbegrepen excursies aan land en brengen tot negen maal de nacht door aan boord in een haven.

“Bevlogen reizigers willen steeds langer cruisen en meer van de wereld zien. We zijn dan ook verheugd dat we nu ons Grand Voyage-programma 2025-2026 aan de wereld mogen presenteren,” aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Deze vijf nieuwe routes zullen in de smaak vallen bij gasten die langer op reis willen en nieuwe bestemmingen willen ontdekken. Het aantal nachten varieert van 61 tot 117 en gasten zullen onvergetelijke indrukken rond de wereld opdoen. Onze gasten kunnen rekenen op een ongekende persoonlijke service, onovertroffen gastvrijheid en het comfort van onze all-suite, all-balcony accommodaties.”

Naast de ruime suites aan boord krijgen de reizigers een hotelovernachting en diner voorafgaand aan de cruise aangeboden, evenals een exclusieve landexcursie, onbeperkte valet wasservice inclusief stomen en strijken, telefoontegoed per suite en een cadeau als aandenken.

Grand Arctic Adventure

De Grand Arctic Adventure aan boord van Seven Seas Mariner vertrekt op 10 juli 2025 vanuit New York en eindigt in Barcelona. De Grand Voyage neemt gasten mee op een cruise met 83 overnachtingen van de Amerikaanse oostkust naar een scala van de mooiste Europese bestemmingen. Vergaap je aan fantastische landschappen, van de ruige kustlijn van New England tot de adembenemende gletsjers van IJsland en de prachtige fjorden in Noorwegen. En met overnachtingen aan boord in havens als Reykjavik, Amsterdam en Bordeaux hebben gasten tijdens deze magische cruise met 83 overnachtingen alle tijd om de authentieke sfeer en lokale schoonheid op te snuiven. Deelnemers hebben keuze uit 364 inbegrepen landexcursies en overnachten zeven maal in een haven.

Grand Cultural Quest

De Grand Cultural Quest moet met 117 overnachtingen niet onderdoen voor de wereldcruises. De Seven Seas Mariner neemt gasten van New York mee naar Barcelona. Onderweg wordt een groot aantal bestemmingen in Noord-Europa en rond de Middellandse Zee aangedaan. Reis langs de grenzen van de noordpool met stops in New Brunswick, Groenland en IJsland. Proef de lokale keuken, van Scandinavië tot Spanje en Turkije. Duik in de verrukkelijke schoonheid van de Middellandse Zee en breng met de stijlvolle Seven Seas Mariner een bezoek aan onder andere Griekenland, Frankrijk, Egypte en Jeruzalem. Deze cruise vertrekt op 10 juli 2025 vanuit New York. Gasten hebben keuze uit 589 inbegrepen landexcursies en zullen negen maal de nacht op het schip doorbrengen in een haven.

Grand Continental Sojourn

Voor de Grand Continental Sojourn, een cruise met 84 overnachtingen van Barcelona naar Sydney, stappen gasten op 31 oktober 2025 aan boord van de luxe Seven Seas Navigator. Bezoek Marokko en de Canarische Eilanden om van daaruit langs de westkust van Afrika koers te zetten naar Kaapstad. Er staan op de route naar onder andere Madagaskar en de Seychellen, Oman en Qatar, India en Sri Lanka in elke haven weer nieuwe avonturen te wachten. Ervaar het bruisende leven en de vriendelijkheid van de bevolking in Zuidoost-Azië en Indonesië voordat je op weg naar Sydney de hoogtepunten van Australië bezoekt. Gasten hebben keuze uit 213 inbegrepen landexcursies en zullen vijfmaal de nacht op het schip doorbrengen in een haven.

Grand Asia Exploration

De Grand Asia Exploration op Seven Seas Explorer is een cruise-avontuur met 61 overnachtingen van Auckland naar Tokio. De cruise doet verschillende havens in Nieuw-Zeeland en Australië aan om vervolgens koers te zetten naar onder andere Bali, Singapore en de Filipijnen. Met overnachtingen in Melbourne, Bangkok, Ho Chi Minh City, Shanghai en Osaka hebben gasten ruim de tijd om zich onder te dompelen in verschillende unieke culturen, lokale heerlijkheden te proeven en herinneringen voor het leven te verzamelen. Deze reis start op 12 januari 2026 vanuit New York. Gasten hebben keuze uit 153 inbegrepen landexcursies en zullen vijfmaal de nacht doorbrengen in een haven.

Indian Ocean Odyssey

En ten slotte is er de Indian Ocean Odyssey die de reizigers meeneemt op een cruise met 64 overnachtingen van Mauritius naar Rome. Seven Seas Voyager vaart vanaf het hemelse eiland Mauritius via de zuidoostkust van Afrika richting het noorden en aansluitend via het Arabisch Schiereiland naar de Middellandse Zee. De nacht wordt doorgebracht in havens in Tanzania, Zuid-Afrika, de Seychellen en Egypte voordat het luxeschip via het Suezkanaal naar verschillende havens in Griekenland, Turkije en Italië cruiset. De reis aan boord van Seven Seas Voyager vertrekt op 12 februari 2026 vanuit Port Louis, Mauritius. Gasten hebben keuze uit 172 inbegrepen landexcursies en zullen vijfmaal de nacht op het schip doorbrengen in een haven.

Eerder kondigde Regent ook al haar 2026 World Cruise – The Sense of Adventure aan. Die vertrekt op 10 januari 2026 vanuit Miami voor een rondreis in Noord- en Zuid-Amerika, de zuidelijke Pacific, Australië en Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika en Europa. Op het vaarschema staan 77 havens in 41 landen op zes continenten. De Seven Seas Mariner zal in ruim vijf maanden 39.911 zeemijlen afleggen. Gasten hebben de keuze uit 426 inbegrepen landexcursies en brengen in 16 havens, waaronder Bora Bora in Frans-Polynesië, Darwin in Australië en Walvisbaai in Namibië de nacht door. Op de route kan een bezoek worden gebracht aan 47 Unesco Werelderfgoedsites, zoals het natuurreservaat Vallée de Mai op Praslin in de Seychellen, Robbeneiland bij Kaapstad en het Great Barrier Reef in Australië.

© foto’s Regent Seven Seas Cruises

Klik hier voor meer nieuws