Explora presenteert Ocean Journeys voor multigeneratie gezinnen

Explora Journeys heet gezinnen van harte welkom met een speciaal programma dat geschikt is voor meerdere generaties die samen reizen. Met onderling verbonden suites, een Nautilus Club voor jongeren en tieners en speciale bestemmingservaringen kunnen gezinnen aan boord van de Explora I en Explora II de reis van hun leven maken en prachtige herinneringen creëren.

Gasten kunnen kiezen uit 78 onderling verbonden suites in drie luxecategorieën: Ocean Suites, Ocean Penthouses en Ocean Residences. Deze ruime appartementen geven gezinnen de vrijheid om hun eigen ‘thuis aan zee’ op maat te creëren met alle privacy die ze nodig hebben. Alle accommodatie weerspiegelt de strenge normen van Explora Journeys van modern Europees vakmanschap en levendig design.

“Het is het detailniveau dat de suites van Explora Journeys een voorsprong geeft, met elk klein beetje comfort om gezinnen te helpen zich thuis te voelen. Doordachte details zoals speciale badjassen, pantoffels en kleerhangers laten de jongere gasten zich bijzonder voelen. Zelfs kleine reizigers zullen zich behaaglijk voelen met voorzieningen zoals babybedjes en beddengoed, dekens en babykussens.”

Journey Together Gathering

Gasten die minimaal drie en maximaal vier suites boeken, waarvan één suite een Ocean Penthouse of Ocean Residence moet zijn, kunnen genieten van deze ruimte als een sociale hub, om samen te komen, te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap in een besloten omgeving. Dit is perfect voor een bijeenkomst van vrienden of een uitgebreide familie van meerdere generaties. Bovendien reist in elke suite één kind onder de 18 jaar gratis mee in het Journey Together Gathering-programma.

Chris Austin, Chief Sales Officer van Explora Journeys: “Het ontwerpen van ons Journey Together Gathering-programma was een proces van samenwerking met de reisadviseurs. We zijn er trots op dit unieke programma te lanceren, dat een waardevolle kans biedt om zich te richten op bijeenkomsten van vrienden en families van meerdere generaties.”

Nautilus Club

Een gezinsavontuur draait om delen, zorgen, leren, ontdekken en het opbouwen van een schat aan onvergetelijke herinneringen. Gasten kunnen zich verheugen op dit alles en meer. Kinderen zullen zich bijvoorbeeld vermaken terwijl ze meer over de planeet ontdekken. De edutainment-activiteiten kunnen een bezoek aan een ruimtecentrum omvatten, waar ze worden ontvangen door een astronaut. Oceanografen in spe kunnen walvissen spotten in het gezelschap van een mariene bioloog.

De games, sporten, avonturen en activiteiten garanderen dat de Nautilus Club snel een hub wordt voor jongeren en tieners van 6 tot 17 jaar. Op het programma staan ook speciale jongerenmomenten op het sportveld, de verwarmde zwembaden en andere locaties rond het schip. Dat gebeurt onder leiding van gecertificeerde Nautilus Club-hosts.

Zelfs kleine gasten van 3 tot 5 jaar (vergezeld van een ouder of voogd) zijn welkom in de Nautilus Club. Ze vinden tijdslots exclusief voor hun leeftijdsgroep, boordevol spannende activiteiten die speciaal voor hen zijn gemaakt. En hoewel de allerjongste reizigers van 6 tot 24 maanden te klein zijn om deel te nemen aan het plezier in de club, worden ze niet vergeten. Er is speelgoed dat geschikt is voor hun leeftijd om ze te vermaken in de suites.

Voor technisch onderlegde jongeren biedt Nautilus Club next-gen consoles zoals PlayStation 5 en PlayStation VR2, Xbox, Nintendo Switch, iPads en Oculus Pro. Als ze zich willen meten met hun leeftijdsgenoten, kunnen ze dat doen in georganiseerde technologietoernooien. Competitieve jongeren vinden een uitlaatklep in een tafelvoetbal-, multigame- en biljarttafel. Als ze willen chillen met nieuwe vrienden, is er een jukebox-tablet die is aangesloten op streamingplatforms zoals Spotify en Apple, een brede selectie bordspellen en een meertalige digitale bibliotheek. In samenwerking met de MSC Foundation biedt Nautilus Club jonge milieuambassadeurs een activiteitenprogramma gericht op de zorg voor de planeet en haar oceanen.

Kindervoordelen

Matteo Mancini, Explora Journeys Youth Entertainment Senior Manager: “Het team bij Explora Journeys heeft ervoor gezorgd dat alle kinderen en jongeren die met ons reizen net zo vermaakt, verrijkt en versterkt worden als onze meer ervaren, veeleisende reizigers. Met Nautilus Club kunnen we onze jonge gasten een buitengewone ervaring bieden. Voor hen betekent luxe dat er naar hen wordt geluisterd en dat hun behoeften worden bevredigd.”

Jonge ontdekkingsreizigers en hun gezinnen kunnen profiteren van uitzonderlijke besparingen wanneer ze samen reizen. Baby’s van 6 tot 23 maanden varen gratis mee. Ouders vinden geschikt speelgoed in de suite, maar er zijn geen georganiseerde activiteiten of faciliteiten in de Nautilus Club. Zeer jonge baby’s zijn evenwel te klein om mee te reizen. Zes maanden is de minimumleeftijd bij Explora Journeys. Kinderen van 2 t/m 17 jaar krijgen tot 50% korting op de reissom. Om van deze aanbieding te profiteren, moeten baby’s en kinderen worden geregistreerd als de derde of vierde gast in dezelfde suite.

© renderings Explora Journeys

Klik hier voor meer nieuws