Explora geeft uitleg over details Owner’s Residence op Explora I

Explora Journeys, het luxe lifestyle-merk van de MSC Group, heeft bijkomende details onthuld over de Owner’s Residence aan boord van de Explora I die deze zomer in de vaart komt. De topsuite creëert de grootste leefruimte aan boord en harmonieuze ruimtes om te ontspannen, te entertainen en tot rust te komen terwijl de gasten genieten van een panoramisch uitzicht op de oceaan vanaf hun buitenterras dat zich uitstrekt over de volledige breedte van het schip.

De luxueuze woonruimte beslaat meer dan 280 m² en omvat een suite van 155 m² en een buitenterras van 125 m², compleet met een infinity whirlpool en een eettafel voor acht personen. Jason Gelineau, Head of Product bij Explora Journeys: “Elk aspect van het ontwerp van onze Owner’s Residence weerspiegelt de nauwgezette aandacht voor detail. We werken samen met gerenommeerde merken om onze gasten een ongeëvenaarde ervaring te bieden. Banken en stoelen zijn van designmerken zoals Knoll en Molteni & C, tuinmeubilair van Manutti, verfijnde verlichtingsoplossingen ontworpen door Astep en de luxueuze dubbele wastafel is gemaakt van kostbaar Calacatta-marmer. Al deze details creëren een elegant, maar toch moeiteloos ontspannen Europees gevoel van luxe.”

Toegewijde butlerservice

Gasten die in de Owner’s Residence verblijven, genieten van toegewijde privébutlerservices door de Residence Manager, uit- en inpakservices, route- en transportplanning, evenals privédiners in de suite. Ze hebben ook onbeperkte prioriteitsreserveringen voor alle culinaire locaties en een gratis behandeling in de Ocean Wellness – The Spa.

De Owner’s Residence wordt geleverd met een uitgebreid scala aan extra’s en voordelen, waaronder een op maat gemaakt kingsize bed-slaapsysteem, een telescoop, fijn beddengoed van Frette, een uitgebreide keuze aan kussens en een Dyson Supersonic-haardroger. De reizigers die er verblijven hebben ook toegang tot een Technogym Bench en Technogym Case Kit, een privébar die wordt bijgevuld volgens hun voorkeur en een welkomstfles Dom Pérignon Vintage 2013 in de suite.

Explora Journeys heeft prioriteit gegeven aan duurzaamheid en milieuvriendelijke functies, zoals navulbare toiletartikelen, een espressomachine met biologisch afbreekbare pads en een hervulbare waterfles voor elke gast. Bovendien kunnen ze genieten van vervoer tussen hun woning en de luchthaven, een gratis hotelovernachting voor of na de reis en vervoer van/naar het hotel en de haven. Ze hebben ook één privéchauffeur aan wal, afhankelijk van beschikbaarheid. De Owner’s Residence biedt plaats aan drie volwassenen of twee volwassenen en één kind onder de 18 jaar.

© renderings Explora Journeys

Klik hier voor meer nieuws