Azamara onthult drie gratis overnachtingen voor afvaarten in Europa

Azamara lanceert een tijdelijke aanbieding voor geselecteerde afvaarten van acht nachten of langer, waarbij reizigers drie gratis nachten en een besparing van 10 procent op de boeking krijgen en tot 500 USD aan boordtegoed ontvangen. Volgens de boetiekrederij voegen alleen al de drie gratis nachten, ter waarde van meer dan 3.000 euro in een Club Continent Suite, een uitzonderlijke waarde toe aan dit aanbod.

“We wilden onze gekoesterde relaties delen en onze dankbaarheid betuigen aan onze gewaardeerde gasten en handelspartners met een speciale aanbieding waarmee ze meer kunnen ervaren”, zegt Carol Cabezas, President bij Azamara. “Meer meeslepende evenementen, meer culturele connecties en meer tijd in de haven door langere verblijven en veel overnachtingen zijn dit uitzonderlijke voordelen die onze kleine scheepsvloot de gasten biedt om een ​​bestemming echt te waarderen.”

Deze gratis overnachtingen zijn beschikbaar op geselecteerde Europese reizen in 2023, geboekt tussen 23 mei en 2 juni 2023. Deze aanbieding stelt gasten in staat om de kleine cruiseschepen te ontdekken terwijl Azamara naar het hart van verborgen parels in heel Europa vaart. Reizigers kunnen ook meer tijd in de haven doorbrengen met late nachten en overnachtingen, wat meer flexibiliteit en toegang tot meeslepende verkenning en culturele ervaringen mogelijk maakt.

Azamara heeft onlangs een reeks nieuwe AzAmazing Celebrations geïntroduceerd, waarmee de culturele evenementen aan boord en aan wal worden verrijkt. Gasten kunnen een stap terug in de tijd zetten om de fascinerende geschiedenis van het Cimenlik-kasteel van het Ottomaanse rijk in Canakkale te verkennen, het uitzicht op de Straat van de Dardanellen te bewonderen of te genieten van een prachtige zonsondergang tijdens een nachtelijk verblijf in Griekenland.

© foto Azamara

Klik hier voor meer nieuws