Crystal plant vier Grand Journeys in 2024

Crystal plant volgend jaar vier Grand Journeys van 38 tot 68 nachten. Die vullen de wereldcruise aan. Deze uitgebreide routes omvatten verblijven en overnachtingen op de bestemmingen. De rederij maakt daarbij gebruik van de meer dan 90 jaar reiservaring van Abercrombie & Kent om de gasten een volledige onderdompeling in de regio’s aan te bieden.

Crystal Symphony neemt drie Grand Journeys voor haar rekening. Van 4 januari tot 12 maart 2024 vaart het luxeschip in 68 nachten in de Stille Zuidzee van Sydney naar Singapore met hoogtepunten als het Groot Barrièrerif, Indonesië, Maleisië en Singapore. Meerdere overnachtingen in onder meer Vietnam, Thailand en China stellen passagiers in staat om zich volledig onder te dompelen in enkele van de meest fascinerende steden in Azië.

Van 20 mei tot 4 juli 2024 volgt het schip 45 nachten lang de voetsporen van ontdekkingsreizigers op een reis tussen Lissabon en Monaco die continenten, keukens en culturen doorkruist. Ervaar de beroemde feesten en siësta’s van Barcelona, ​​de magie van de grootsheid van Istanbul waar bazaars lonken en minaretten de lucht doorboren, en de labyrintische grachten en pracht van Venetië. Op het vaarschema staan Portugal, Spanje, Marokko, Frankrijk, Italië en Griekenland alsook een overnachting in Istanbul.

Dompel je aan boord van de Crystal Symphony tussen 11 augustus en 18 september 2024 onder in de adembenemende schoonheid van de Noordse zeeën, de mystieke allure van IJsland en het design van Denemarken op deze odyssee van Stockholm naar Dover. Bereid je voor om betoverd te worden door de schittering van de natuur, historische wonderen en de sensatie van verkenning. Op deze reis van 38 dagen ontdekken reizigers Zweden, Finland, Estland, Duitsland, Denemarken, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en IJsland. Ze overnachten onder andere in Kopenhagen, Amsterdam en Dundee.

Crystal Serenity verzorgt van 13 augustus tot 24 september 2024 de vierde Grand Journey. Het schip neemt passagiers mee op een epische reis over het hele Amerikaanse continent die begint in Vancouver. Vaar langs de kusten van de Stille Oceaan, Baja California en Mexico en bewonder adembenemende landschappen, historische bezienswaardigheden en tropische paradijzen. Reis door de kristalheldere Caraïbische wateren voordat je de oostkust volgt tot Québec City.

De eerste twee gasten in de suite genieten op deze Grand Journeys van een vliegtegoed van 500 USD alsook een boordkrediet van 500 USD. Volgens Crystal zijn er drie redenen om voor deze langere afvaarten te kiezen. De baanbrekende samenwerking met Abercrombie & Kent brengt gasten dichter bij de minder bekende kant van elke locatie die de schepen bezoeken. Verder genieten ze van een smaakvolle reis langs enkele van de meest uitzonderlijke gerechten van over de hele wereld met een rijk programma van gastronomische activiteiten aan land en op zee. Ten derde garandeert Crystal een authentiek en warm welkom zodat de deelnemers zich perfect thuis voelen op de schepen en prachtig ontworpen suites met 24-uursbutlerservice.

© foto Crystal en Pixabay

Klik hier voor meer nieuws