Nieuwe en vernieuwde eetgelegenheden op Icon of the Seas

Icon of the Seas van Royal Caribbean International pakt in januari 2024 uit met een ongeëvenaarde line-up van eetervaringen, ontworpen voor elk type gezin en vakantieganger. Reizigers met zin in avontuur kunnen kiezen uit meer dan 20 nieuwe restaurants en favorieten met een combinatie van verheven ervaringen, plekken voor snelle hapjes en locaties die zijn gemaakt voor gezinnen met kinderen.

Van restaurants tot walk-up eetstanden, casual tot luxe, dineren met livemuziek of showcooking, Icon of the Seas biedt een unieke combinatie van eetgelegenheden. “Heerlijk eten vormt de kern van zoveel gedeelde herinneringen waar we allemaal meer van kunnen gebruiken in ons dagelijks leven. We hebben Icon of the Seas ontworpen om elke gast, ongeacht zijn smaak, leeftijd, stemming of gelegenheid, een verscheidenheid aan manieren voor te stellen waarop hij zijn vakantie kan beleven,” zegt Linken D’Souza, VP Food & Beverage bij Royal Caribbean International. “Vakantiegangers kunnen bij hun favorieten blijven, zoals kinderen en hun kiphapjes, of elke avond nieuwe smaken uitproberen. Met meer dan 20 ervaringen in de acht buurten van Icon of the Seas is dat meer dan ooit mogelijk – zonder compromissen.”

Verhoogde eetervaringen

De Empire Supper Club in het weelderige Central Park is de nieuwe plek voor een extravagant avondje uit met een voorproefje van het oude New York. Het restaurant serveert een achtgangenmenu met eersteklas Amerikaanse gerechten en kaviaar tot wagyu, bij elk gerecht een aangepast drankje en een chique driekoppige band die onverwachte vertolkingen van moderne favorieten speelt.

Gasten die een speciale gelegenheid willen vieren, krijgen een VIP-behandeling in Celebration Table, de nieuwe privé-ervaring met 12 zitplaatsen. In combinatie met het weidse uitzicht op de oceaan bij de AquaDome, kunnen ze kiezen uit exclusieve Amerikaanse, Italiaanse, Aziatische en zeevruchtenmenu’s, samen met de mogelijkheid om een ​​persoonlijk tintje toe te voegen met sfeervolle plus-ups en menu-upgrades.

Terugkerende favorieten zijn Central Park’s American steakhouse Chops Grille en Trellis Bar, de Dining Room op drie niveaus, Hooked Seafood in de AquaDome, Giovanni’s Italian Kitchen & Bar die verhuist naar de Royal Promenade, Coastal Kitchen voor de suitegasten en de exclusieve Chef’s Table-ervaring.

Voor een snelle hap is er de AquaDome Market, de eerste foodhal van Royal Caribbean met vijf verschillende kraampjes en een selectie wijnen en bieren voor ontbijt, lunch en diner. Smaken variëren van zoete en hartige pannenkoeken bij Creme de la Crepe en macaroni en kaas bij Mac’s tot verse pita’s en bowls bij Feta Mediterranean, Aziatisch geïnspireerde lekkernijen bij GNGR en sandwiches en salades bij Toast and Garden.

Izumi in the Park debuteert naast het eerste Izumi-restaurant in Central Park. Gasten vinden er verse sushi en streetfood-to-go zoals taiyaki-ijs met Instagram-waardige toppings. The Pearl Cafe in de Royal Promenade is dag en nacht een nieuwe stop voor vers geroosterde sandwiches en kant-en-klare salades.

Basecamp wordt de plek om bij te tanken tussen het maken van herinneringen op Thrill Island, Chill Island en The Hideaway. Deze zaak serveert drankjes en lekkernijen zoals krakelingen met kaas en krokante bao-broodjes met garnalen. Voor een zoet einde is er Desserted, de nieuwe milkshakebar met over-the-top shakes, inclusief boozy-opties voor volwassenen. The Grove nodigt gasten uit om al fresco en informeel mediterraans te dineren, handig gelegen op het zonneterras in de Suite Neighborhood.

Daarnaast vinden trouwe Royal Caribbean-reizigers op Icon of the Seas een reeks klassiekers terug zoals Central Park’s Park Cafe dat nu ‘s avonds geopend is voor tapas, El Loco Fresh, de meeneemplek voor Mexicaanse lekkernijen in Chill-eiland, Sorrento’s met taarten en pizza’s in de Royal Promenade en het meest uitgebreide Windjammer-buffet.

Gezinnen en kinderen

Gezinnen zullen zich zeker laten verleiden door de Surfside Eatery, een nieuw buffet voor gezinnen in het hart van Surfside, Pier 7 waar informele, op Californië geïnspireerde gerechten worden geserveerd en Surfside Bites met walkup-venster en snelle snacks zoals hamburgers, popcornkip, donuts met kaneelsuiker en meer. 

Van boeg tot achtersteven kan het hele gezin daarnaast kiezen uit terugkerende favorieten zoals sushi en hibachi in het Aziatisch geïnspireerde Izumi, Playmakers Sports Bar & Arcade voor een vriendschappelijke wedstrijd en bar bites en Sprinkles voor ijs de hele dag en nacht.

Icon of the Seas debuteert in januari 2024 en zal het hele jaar weekcruises verzorgen door de Oostelijke en Westelijke Caraïben inclusief Royal Caribbean’s bekroonde particuliere eilandbestemming Perfect Day at CocoCay in de Bahama’s.

Bekijk hier meer foto’s van de eetegelegenheden en voorzieningen op Icon of the Seas.

© renderings Royal Caribbean International

Klik hier voor meer nieuws