Viva Enjoy, het derde nieuwbouwschip voor Viva Cruises

Viva Cruises laat in september 2024 haar derde nieuwbouwschip Viva Enjoy te water. Het riviercruiseschip komt op 22 september van volgend jaar op de Donau in de vaart en zal een ontwerp hebben dat vergelijkbaar is met de eerder dit jaar gelanceerde Viva Two.

Na de lancering van de Viva One en Viva Two in respectievelijk 2022 en 2023, blijft Viva Cruises haar vloot uitbreiden met een nieuwe belangrijke mijlpaal in haar vijfjarige geschiedenis. In overeenstemming met het bedrijfsmotto ‘Enjoy the Moment’, heeft de Europese riviercruisespecialist besloten om het huidige patroon te doorbreken en in plaats daarvan haar derde schip Viva Enjoy te noemen. Het nieuwe schip vertrekt op 22 september 2024 voor zijn eerste reis van 12 nachten van Frankfurt naar Wenen.

“We zijn de afgelopen vijf jaar heel snel gegroeid, net als ons klantenbestand en de vraag naar cruises op de Donau. Ons derde nieuw gebouwde schip geeft ons een breder scala aan opties. Met vertrekken vanuit Wenen komen we bovendien tegemoet aan ons internationale publiek”, zegt Andrea Kruse, COO van Viva Cruises.

Viva Enjoy wordt het zusterschip van de eerder dit jaar te water gelaten Viva Two en zal qua ontwerp identiek zijn. Viva Enjoy krijgt 95 hutten voor 190 passagiers, drie restaurants, een open lounge, een ruim zonnedek en een fitness- en wellnessruimte. Het schip zal ook de relaxte en feel good-sfeer van Viva Cruises uitstralen.

Het nieuwbouwschip zal voornamelijk op de Donau varen met frequente vertrekken vanuit Wenen om de toegankelijkheid voor internationale gasten te waarborgen. Op het programma staan een verscheidenheid aan routes van vier, vijf en zeven nachten waaronder de ‘Charming Donau’ van zeven nachten van Wenen naar Boedapest en de vier nachten durende ‘Cityhopping Donau’ die Boedapest en Bratislava aandoet. Gasten kunnen ook deelnemen aan een van de vijf nachten durende advents- en kerstcruises die enkele van de mooiste kerstmarkten in Beieren en Oostenrijk bezoeken. De afvaarten van Viva Enjoy van september tot december 2024 zijn vanaf heden te boeken.

Alle Viva Cruises-afvaarten omvatten het kenmerkende Viva All-Inclusive met snacks, volpension, hoogwaardige alcoholische en non-alcoholische dranken, minibar, schoonheidsproducten van het luxe cosmeticamerk Rituals, wifi  en fooien.

© foto Viva Cruises

Klik hier voor meer nieuws