Silversea Cruises pakt uit met expeditiewebinars

Silversea Cruises organiseert de volgende weken een reeks informatieve webinars, geleid door haar bestemmingsexperts. Met het initiatief wil de luxerederij inzicht geven in haar toonaangevende expeditieaanbod, gelijktijdig met de beste Door-to-Doot all-inclusive tarieven van het seizoen op 95 expeditiereizen naar het Noordpoolgebied, Antarctica, de Galapagos en de Kimberley-regio in Australië. Het aanbod met extra voordeel is beschikbaar voor nieuwe boekingen die vóór 30 juni 2023 zijn gemaakt.

“Dit is het perfecte moment om de wereld te verkennen met Silversea Cruises, inclusief reizen naar de meest afgelegen bestemmingen op de planeet. De cruises in ons expeditieaanbod zijn ontworpen door onze bestemmingsexperts om gasten onder te dompelen in landen met uitzonderlijke biodiversiteit, ongerepte wildernis en intrigerende culturen”, aldus Conrad Combrink, Silversea’s Senior Vice President of Expeditions, Destination, and Itinerary Management.

“Met onze tijdelijke exclusieve actie nodigen we nieuwsgierige reizigers uit om ‘s werelds meest afgelegen bestemmingen te verkennen in Silversea’s kenmerkende luxeniveau, terwijl ze profiteren van onze beste Door-to-Door all-inclusive tarieven”, aldus Massimo Brancaleoni, Silversea’s Senior Senior Vice President of Global Sales. “Via ons op maat gemaakte aanbod van live webinars zullen onze expeditie-experts de toonaangevende routes voor onze reispartners en gasten presenteren en tot leven brengen, zodat ze hun ideale ervaring kunnen selecteren. Bovendien zullen we een exclusief aanbod onthullen voor webinardeelnemers.”

Data en bestemmingen

Op donderdag 8 juni om 20 uur (CEST) stelt de rederij Antarctica voor. Er zijn volgens Silversea maar weinig avonturen die zo tot de verbeelding spreken als een expeditie naar het uitgestrekte Witte Continent, waar sculpturen van ijsbergen, afkalvende gletsjers, nieuwsgierige pinguïns en mystieke middernachtzonsondergangen wachten. Gastheer voor deze presentatie is Conrad Combrink, Senior Vice President of Expeditions, Destination, and Itinerary Management.

Schrijf je hier in voor de Antarctica-webinar.

Op 15 juni om 19 uur belicht Silversea het Noordpoolgebied. De diepe fjorden, met sneeuw bedekte bergen en ruige toendra’s van het Verre Noorden bieden het perfecte landschap voor vindingrijke Inuit-gemeenschappen, om nog maar te zwijgen van de onverschrokken ijsberen, walvissen en walrussen. Deze webinar word geleid door Peter Shanks, Managing Director, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Midden-Oosten en Afrika en Daniil Elterman, Senior Director Expedition Field Staff & Operations.

Schrijf je hier in voor de Arctic-webinar.

Op 22 juni om 19 uur draait alles rond de Galapagoseilanden. Veel reizigers bezoeken musea, maar slechts weinigen zullen een voet zetten in dit unieke levende natuurhistorisch museum, waar reuzenschildpadden en kleine vinken ooit een revolutie in het wetenschappelijk denken teweegbrachten. Peter Shanks en Daniil Elterman nemen de deelnemers aan de webinar mee op reis naar deze unieke eilandengroep ten westen van Zuid-Amerika.

Schrijf je hier in voor de Galapagos-webinar.

Bovendien viert Silversea tijdens de maand juni de reisadviseurs met een nieuwe incentive, als onderdeel van de Travel Partner Appreciation Month. Wanneer reisagenten in juni een nieuwe bevestigde boeking maken voor een expeditiecruise, doen ze automatisch mee aan een wekelijkse prijstrekking om kans te maken op een cadeaubon.

Klik naar aanleiding van de webinars hier voor de online-brochure met een overzicht van de expeditiecruises.

© foto’s Silversea Cruises

Klik hier voor meer nieuws