Seabourn verbetert in-suite dining en culinaire aanbiedingen

Seabourn tilt haar 24-uurs in-suite dinermenu’s naar een hoger niveau met een verbeterd en uitgebreid aanbod van elegant gepresenteerde gastronomische gerechten, samengesteld door haar team van chef-koks. De nieuwe menu’s maken hun debuut op de reis van Seabourn Venture op 18 juni 2023 en worden tegen oktober 2023 uitgebreid naar de volledige vloot.

De nieuwe in-suite dining menu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met Master Chef en Culinary Consultant Chef Anton Egger en Senior Corporate Chef Franck Salein. Samen met het zeer bekwame culinaire team van de rederij, cureren ze Seabourn’s restaurants van wereldklasse die kunnen wedijveren met de beste restaurants waar dan ook.

“Bij Seabourn zijn we onwankelbaar in onze toewijding om ultraluxe ervaringen te bieden die alle zintuigen prikkelen. Ons culinaire aanbod wordt al lang gevierd voor zijn uitstekende kwaliteit en we zijn er trots op dat we gastronomische diners van wereldklasse kunnen aanbieden op onze schepen”, zei Natalya Leahy, voorzitter van Seabourn. “De nieuwe in-suite dinermenu’s zullen onze culinaire ervaring aan boord verder verbeteren, waardoor onze gasten kunnen genieten van de uitzonderlijke smaak en verfijning van onze keuken in het comfort van hun eigen suites.”

Leahy voegde eraan toe dat Seabourn ernaar streeft gasten de beste en meest innovatieve culinaire ervaringen te bieden. “Culinair is een integraal onderdeel van reiservaringen en onze gasten zijn op zoek naar het hoogste niveau van verfijning en authenticiteit. We werken samen met de beste professionals ter wereld, zoals chef Tony en chef Franck, om onvergetelijke culinaire momenten te bezorgen. Ze brengen niet alleen vaardigheden op Michelin-niveau, maar hebben ook een passie voor reizen die tot uiting komt in onze gerechten en menu’s.“

Door een selectie van nieuwe gerechten toe te voegen, heeft Seabourn de variëteit van het menu in de suite uitgebreid, zodat er voor elke smaak en voorkeur kan worden gezorgd. Het nieuwe menu bevat lichtere en frissere vegetarische en veganistische gerechten, zoals Rustic Garden Vegetable Minestrone à la Genovese, Franck’s Riviera Style Vegetable Tartine en Fregola con Melanzane, een Sardijnse Tomato Fregola Pasta & Oven Roasted Purple Aubergine Confit. Er zijn ook klassieke gerechten met een twist waaronder Crispy Skin Fresh Alaskan Salmon, Thyme Roasted Jidori Chicken Breast en Oven Roasted Free Range Chicken Sausage Casserole. Daarnaast stellen de schepen heerlijke dessertopties voor om de zoetekauw tevreden te stellen, zoals Tony’s Childhood Banana Split en Black Forest Sundae.

Naast het nieuwe suitemenu, blijft Seabourn zijn kenmerkende ontbijtopties voor in de suite aanbieden. Tijdens de dineruren kunnen gasten ook bestellen bij The Restaurant voor een gang-voor-gang service in hun suite of op hun eigen veranda.

De verbeterde menu’s in de suites van Seabourn zijn geïnspireerd op de reiservaringen van de chef-koks. Egger heeft restaurants geopend in Singapore en Bangkok en verscheen wereldwijd op culinaire evenementen naast chef-koks met een Michelin-ster. De uitgebreide achtergrond van Salein omvat functies als chef-kok in verschillende restaurants met twee en drie Michelin-sterren. Het getalenteerde culinaire team is een expert in het aanbieden van gerechten die zijn ontworpen om aan verschillende smaken te voldoen. Alle gerechten worden zorgvuldig bereid en gepresenteerd met een artistiek oog.

© foto’s Seabourn

Klik hier voor meer nieuws