Rolex opent boetiek op Explora I

Explora Journeys, het luxe lifestyle-merk van de MSC Group, kondigt met trots de allereerste Rolex-boetiek aan boord van Explora I aan. Gasten krijgen de kans om enkele van ‘s werelds meest iconische uurwerken van Rolex te kopen in een boetiek die volledig is gewijd aan de Zwitserse luxe horlogemaker. De nieuwe ‘Rolex at sea mono brand store’ biedt reizigers een ongeëvenaarde winkelervaring. Zijn elegante ontwerpesthetiek is een uitnodiging om door een uitgebreid scala aan modellen en stijlen te bladeren.

Rolex staat internationaal bekend om zijn uitstekende expertise op het gebied van uurwerken en de unieke kwaliteit van zijn vakmanschap. De Oyster Perpetual-horloges, allemaal ‘Superlative Chronometer’ gecertificeerd voor hun precisie, prestaties en betrouwbaarheid, zijn symbolen van uitmuntendheid, elegantie en prestige. Al meer dan een eeuw begeleiden Rolex-horloges ontdekkingsreizigers en presteerders over de hele wereld, van de toppen van de hoogste bergen tot de diepste uithoeken van de oceaan.

Michael Ungerer, CEO van Explora Journeys: “We zijn verheugd om samen te werken met Rolex, een gelijkgestemd Zwitsers luxemerk uit Genève dat onze waarden en onze duurzame langetermijnvisie deelt. Het bedrijf stelt ons in staat de veeleisende reizigers de mogelijkheid te bieden Rolex-horloges te kopen tijdens het varen aan boord van Explora I. Wij geloven dat deze nieuwe winkel een must-visit bestemming zal zijn voor iedereen die een vleugje luxe wil toevoegen aan zijn reiservaring.”

De nieuwe Rolex-boetiek wordt beheerd door goed geïnformeerde en ervaren gastheren die door Rolex zijn opgeleid. Ze zullen beschikbaar zijn om veeleisende reizigers te helpen bij hun aankopen, terwijl ze de toewijzing van horloges per suite beheren. De winkel opent op 17 juli 2023 aan boord van Explora I en is exclusief beschikbaar voor gasten van Explora Journeys.

© rendering Explora Journeys

Klik hier voor meer nieuws