Azamara en PerryGolf brengen golfliefhebbers naar de 151st Open in Royal Liverpool

Azamara, leider in Destination Immersion-ervaringen, verwelkomt reizigers binnenkort aan boord van de bijna uitverkochte 2023 British Isles Golf Cruise om de 151st Open in Royal Liverpool bij te wonen. In samenwerking met PerryGolf, een langdurige partner en toonaangevende aanbieder van internationale golftours, biedt deze unieke cruise gasten de kans om een ​​van de grote golfkampioenschappen van het jaar bij te wonen en zes (of drie) rondes golf te spelen op een aantal van de meest gerenommeerde golfbanen van de Britse eilanden.

Deze speciale afvaart op 20 juli aanstaande met de Azamara Journey zal acht havens aandoen met zeven laatavondvertrekken en vier overnachtingen die reizigers voldoende tijd geven om zich onder te dompelen in de levendige pubs en elegante kathedralen van Dublin, de indrukwekkende kastelen van Glasgow en het historische hart van Edinburgh. Al vroeg in het reisschema krijgen gasten de kans om de geschiedenis te zien ontvouwen tijdens de laatste twee ronden van de 151st Open op de Royal Liverpool Golf Club. Na inspiratie te hebben opgedaan bij ‘s werelds beste spelers, geeft het reisschema golfers de kans hun eigen vaardigheden te tonen op verschillende van ‘s werelds grote golfbanen, variërend van Royal County Down, Royal Portrush, The K Club en Portmarnock Links tot Royal Dornoch, Carnoustie, Castle Stuart, Gleneagles , Kingsbarns en Dumbarnie Golf Links.

De 12 nachten 2024 British Isles Golf Cruise van 14 juli 2025 tussen Leith (Edinburg) en Dublin wordt al druk geboekt en de boetiekrederij moedigt gasten aan snel te reserveren voor de kans om op zaterdag en zondag aanwezig te zijn bij The 152nd Open in Royal Troon. Later deze maand openen de reservaties voor de 2025 British Isles Golf Cruise. Die omvat een weekendbezoek aan de laatste twee ronden van The 153rd Open in Royal Portrush in Noord-Ierland.

Gasten die met Azamara en PerryGolf varen, kunnen genieten van een naadloze ervaring. Ze profiteren van exclusieve voorzieningen zoals privétransfers van en naar de geplande golf courses, greenfees met caddies, starttijden, après-golf open bar in het clubhuis, speciale evenementen aan boord, PerryGolf-personeel op het schip en aan wal, en nog veel meer.

Ga voor meer informatie over deze buitengewone golfcruise-ervaringen naar www.azamara.com/golf-cruises.

© foto’s Azamara

Klik hier voor meer nieuws