Muzieksensatie Luis Fonsi wordt peter Norwegian Viva

Muzieksensatie Luis Fonsi wordt de peter van de Norwegian Viva. De multiplatinum-ster achter hits als ‘Despacito’, zal optreden en het tweede schip van de Prima Class van Norwegian Cruise Line dopen tijdens de officiële naamgevingsceremonie op 28 november 2023 in Miami. Het feest wordt een met sterren bezaaid evenement met optredens van supersterren van de latino-muziek waaronder Paulina Rubio, Marcello Hernandez en Pedro Capó.

Norwegian Cruise Line (NCL) heeft aangekondigd dat Luis Fonsi, genomineerd voor een Grammy en vijfvoudig Latin Grammy-bekroonde zanger, songwriter, muzikant en producer, de peetvader wordt van de Norwegian Viva. Het cruiseschip zal in Miami worden gedoopt voordat het San Juan in Puerto Rico als thuishaven krijgt. Fonsi is vooral bekend om zijn uitgebreide lijst met radiohits, waaronder de bekroonde wereldhit ‘Despacito’, die 56 opeenvolgende weken in Billboard’s Hot Latin Song-lijst stond. De in Puerto Rico geboren Fonsi zal volgens de maritieme traditie het schip op 28 november officieel dopen in de cruisehoofdstad van de wereld. Het ‘Live it Up’-thema zal de avond vullen met een line-up van Latin-entertainers die zich bij Fonsi voegen, waaronder The Queen of Latin Pop, Paulina Rubio, Saturday Night Live-castlid Marcello Hernandez, geboren in Miami, en zanger Pedro Capó, die allemaal exclusieve optredens zullen geven.

“We zijn zeer verheugd Luis Fonsi, icoon van Latijns-Amerikaanse muziek, te verwelkomen in de NCL-familie als peetvader van Norwegian Viva en om samen ons nieuwste schip te dopen”, aldus David J. Herrera, president van Norwegian Cruise Line. “Miami, onze geboorteplaats, is ondergedompeld in de Latijnse cultuur, en we willen het debuut van Norwegian Viva vieren met een infusie van Latino-talent met Luis als headliner. Als geboren Puerto Ricaan die in Miami woont, brengt hij mensen samen van over de hele wereld met zijn energie, positiviteit en muziek. Daarom is hij de perfecte aanvulling op de levendige energie van Norwegian Viva.”

Luis Fonsi, wereldwijde muzieksensatie en peter van de Norwegian Viva. “Ik ben zo vereerd de peter van NCL’s nieuwste schip, Norwegian Viva te worden. Ik kijk ernaar uit om haar te delen met de geweldige mensen van Puerto Rico, een gemeenschap die echt de geest van ‘Live it Up’ vertegenwoordigt. Ik ben opgegroeid op een eiland en de oceaan speelt zo’n belangrijke rol in mijn leven. Ik zou nergens anders willen zijn. Cruisen biedt zo’n ongelooflijke vakantie-ervaring en ik kan niet wachten om dit ongelooflijke schip te dopen en haar voor te stellen aan de wereld.”

Norwegian Viva komt in augustus in de Middellandse Zee in de vaart. Ze bezoekt dit najaar Italië, Griekenland, Kroatië, Frankrijk en Spanje. Op 18 november vaart het schip vanuit Lissabon trans-Atlantisch naar Miami voor de doopplechtigheid. Na het voltooien van de doopreis zal de Norwegian Viva bij aankomst op 15 december 2023 het nieuwste schip zijn dat vaart naar de thuishaven in San Juan, de Maagdeneilanden, Antigua, Barbados, Saint Lucia, St. Maarten en St. Thomas alvorens terug te keren naar Europa voor een zomerseizoen 2024 met cruises vanuit Piraeus (Athene), Lissabon, Civitavecchia (Rome) en Triëst nabij Venetië. Bekijk beelden van het schip.

© foto ’s Norwegian Cruise Line

Klik hier voor meer nieuws