Celebrity Cruises vaart volgend jaar naar CocoCay

Celebrity Cruises heeft haar zomerprogramma 2024 aangepast. Twee schepen van de premiumrederij zullen volgend jaar eilandhoppen in het Caraïbisch gebied en voor het eerst Perfect Day at CocoCay bezoeken. Dit betekent dat Celebrity Beyond en Celebrity Reflection in 2024 niet terugkeren naar Europa. Beyond wordt in de Middellandse Zee vervangen door haar zusterschip Celebrity Ascent dat eind dit jaar van stapel loopt.

Celebrity Cruises kondigt een vernieuwde Caraïbische programmatie aan voor het zomerseizoen 2024. Vanaf april kunnen zonnekloppers, strandliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar ontspanning als nooit tevoren genieten van het gebied aan boord van Celebrity Beyond en Celebrity Reflection. De rederij verdubbelt niet alleen het aanbod in de Caraïben, maar introduceert ook de eerste weekendroutes. Beide schepen zullen daarnaast voor het eerst Perfect Day at CocoCay, het particuliere eiland van de Royal Caribbean Group in de Bahama’s aanlopen.

“Onze klanten vragen consequent om meer mogelijkheden om deze prachtige regio het hele jaar door te ontdekken en meer weekendopties om makkelijker onze particuliere eilandbestemming te bezoeken. Door dit nieuwe programma kunnen we aan deze vraag voldoen en onze gasten iets nieuws en historisch bieden”, zegt Laura Hodges Bethge, President van Celebrity Cruises. “Perfect Day at CocoCay is een bestemming als geen ander en we zijn vereerd deze aan ons portfolio toe te voegen.”

Perfect Day at CocoCay, gelegen in de Bahama’s, is een levendig eilandparadijs en een van de meest exclusieve bestemmingen van het Caraïbisch gebied. Gasten vinden er maximale ontspanning of de ultieme sensatie. Ze kunnen genieten van kilometers ongerepte witte zandstranden en kristalhelder turkoois water, een duik nemen in het grootste zoetwaterzwembad van de Bahama’s, naar de bar zwemmen voor een verfrissende tropische cocktail of privacy ervaren in de Coco Beach Club met een verwarmd overloopzwembad, specialiteitenrestaurant en twintig exclusieve cabana’s op het water. Hideaway Beach, een nieuw aanbod dat in januari debuteert, biedt een paradijs voor volwassenen met privécabana’s en een nieuwe eetgelegenheid. Wie staat te popelen om de adrenaline te laten stromen, vindt er de hoogste waterglijbaan van Noord-Amerika of kan 140 meter boven het eiland zweven in Up, Up and Away, een epische ballonvaart die adembenemende panoramische uitzichten biedt.

Het hele jaar in de Caraïben

Celebrity Beyond vertrekt vanuit Fort Lauderdale in Zuid-Florida en biedt een mix van reizen van zes en acht nachten naar bestemmingen zoals Grand Cayman, de Bahama’s, Mexico en de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire en Curaçao) samen met Perfect Day at CocoCay. Het schip liep in april 2022 in Frankrijk van stapel, maakte vorige winter haar debuut in Noord-Amerika en vaart deze zomer in de Middellandse Zee. Ze is (voorlopig) het nieuwste lid van de revolutionaire Edge-serie van het merk. In november levert Chantiers de l’Atlantique het zusterschip Celebrity Ascent op dat tijdens het zomerseizoen 2024 de rol van Beyond zal overnemen in Europa.

Naast Celebrity Beyond cruiset volgende zomer ook Celebrity Reflection in de Caraïben. Voor het eerst krijgen vakantiegangers de kans om er met het schip even tussenuit te gaan op nieuwe reisroutes van drie en vier nachten met weekendvertrekken op vrijdag. Gasten bezoeken niet alleen Perfect Day at CocoCay, maar genieten ook van de pittoreske straatjes van Key West en de witte zandstranden van Bimini. Deze twee bestemmingen staan bekend om hun relaxte levensstijl en laten maar één cruiseschip per dag toe.

© foto Celebrity Cruises

Klik hier voor meer nieuws