Simply More: de meer waarde-belofte van Oceania Cruises

Oceania Cruises heeft op een online-persconferentie meer uitleg gegeven over haar ‘Simply More’. Met dit nieuwe pakket genieten gasten volgens de toonaangevende culinaire en bestemmingsgerichte cruiserederij met gratis excursies en drankenpakket meer dan ooit tevoren. Simply More geldt voor alle nieuwe reservaties vanaf 1 juli voor vertrekken vanaf 1 oktober 2023. De nieuwe standaardformule wil de gastervaring verbeteren en is ontworpen om langdurige herinneringen te creëren op verleidelijke bestemmingen en toegang te bieden tot exquise verwennerijen.

De nieuwe eenvoudige ‘meer waarde-belofte’ van Oceania Cruises betekent dat vrijwel alles wat de gasten wensen inbegrepen is in hun reistarief. Ze ontvangen meer onvergetelijke reiservaringen met een excursietegoed van maximaal 1.600 USD per passagiershut, te besteden aan rondreizen van hun keuze en meer gelegenheden om iets te vieren met een uitgebreid drankenarrangement beschikbaar tijdens lunch en diner met tientallen vintage champagnes, premium wijnen en internationale bieren om uit te kiezen.

Deze extra’s vullen het al rijk aanbod aan inbegrepen voorzieningen aan van gastronomisch dineren met The Finest Cuisine at Sea zonder reserveringskosten in de specialiteitenrestaurants, fijne thee en koffie, frisdrank en plat en bruisend Vero Water, 24-uurs roomservice, onbeperkt wifi en fitnesslessen.

“Dankzij de lancering van Simply More zullen onze gasten genieten van nog meer waarde, meer keuze en meer gemak dan ooit tevoren”, aldus Frank A. Del Rio, President van Oceania Cruises. “De afgelopen twintig jaar zijn we ons blijven aanpassen en evolueren naar de wensen en behoeften van onze gewaardeerde partners en gasten. We zijn altijd op zoek om de Oceania Cruises-ervaring te verbeteren en de lat hoger te leggen door de beste waarde te bieden in luxecruises. Dus vroegen we onze belangrijkste doelgroepen, gasten en reispartners, wat ze wilden, en dat was eenvoud, keuze en waarde. Door onze nieuwe ‘Simply More-belofte hebben ze nu alle drie.

Voor mij is de hoeksteen van deze nieuwe waardebelofte het genereuze krediet dat aan elke gast wordt aangeboden om te besteden aan excursies naar keuze. Oceania Cruises staat bekend om haar fantasierijke en meeslepende routes, die naar elk deel van de wereld reizen. Die worden nu  nog verder verbeterd door ons toonaangevende aanbod van verrijkende avonturen aan wal.”

Keuze uit 8.000 excursies

Oceania Cruises biedt meer dan 8.000 educatieve en unieke tourkeuzes in meer dan 600 aanloophavens. Reizigers kunnen ervoor kiezen om iconische bruisende steden, minder bekende juweeltjes en rustige eilanden op eenzelfde afvaart te verkennen dankzij de bestemmingsintensieve routes van de rederij.

Del Rio: “Het Simply More-tegoed voor excursies kan worden gebruikt voor al onze reizen, van het zien van een actieve vulkaan vanuit een helikopter in Montserrat tot het leren hoe je schapen hoedt op een herdersschool in Noord-Spanje op een van onze Go Local-tours of genieten van het uitzicht van een insider op iconische modernistische gebouwen in de Finse hoofdstad Helsinki tijdens een Beyond Blueprints-excursie die reizigers meeneemt achter de schermen van monumentale gebouwen met een architectonische gids.”

Het krediet voor excursies varieert volgens de reisduur, van 600 USD per hut op een cruise van zeven tot negen dagen tot 1.600 USD per hut voor afvaarten van 31 tot 35 dagen. Het tegoed kan worden ingewisseld voor alle excursies en biedt ongeëvenaarde bestemmingservaringen, waaronder Food & Wine Trails Tours en Culinary Discovery Tours, gemaakt voor culinaire fijnproevers, op duurzaamheid gerichte Go Green Tours en luxe-excursies met een privéauto en chauffeur, om maar enkele voorbeelden te noemen.

De nieuwe waarde-belofte Simply More, die OLife Choice vervangt, omvat een genereus drankenpakket met gratis premium-label champagnes en wijnen, en meer dan 20 Amerikaanse en internationale bieren, tijdens lunch en diner. “Onze gasten waarderen lekker eten en goede wijn, en we hebben altijd alle gastronomische specialiteitenrestaurants opgenomen. Nu zijn we heel blij dat we ze een royaal aanbod aan wijnen kunnen aanbieden – niet alleen huiswijnen – om uit te kiezen, maar ook champagnes en bieren. Met meer dan dertig wijnkeuzes en een breed scala aan bieren, schuimwijnen en champagnes van het premiumlabel, is er voor elk wat wils”, aldus Del Rio.

Reserveringen voor gasten die vóór 1 oktober 2023 varen, blijven ongewijzigd met voorzieningen zoals oorspronkelijk geselecteerd. Indien gewenst, kunnen de gasten hun voordelen wel omzetten naar het nieuwe Simply More-pakket.

© foto’s Oceania Cruises

Klik hier voor meer nieuws