Explora Journeys kondigt samenwerking aan met hotelschool van Lausanne

Explora Journeys, het luxe lifestyle-merk van de MSC Group, kondigt haar samenwerking aan met Ecole Hôtellière de Lausanne (EHL Hospitality Business School), ‘s werelds toonaangevende hospitality management school met campussen in Zwitserland en Singapore. Het partnerschap heeft tot doel een innovatief en eersteklas Guest Experience Foundations-trainingsprogramma te bieden voor alle medewerkers aan boord van Explora Journeys.

Sinds 1893 is Ecole Hôtellière de Lausanne een pionier. De school stelt normen van uitmuntendheid op en is een wereldwijde referentie op het gebied van onderwijs, innovatie en advies voor de horeca- en dienstensector. “Gezien ons merk wordt gecreëerd in Zwitserland – de bakermat van luxe hospitality – zijn we trots om samen te werken met ‘s werelds toonaangevende horecaschool EHL. Deze samenwerking biedt onze medewerkers luxe-onderwijs van wereldklasse en is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat we uitzonderlijke gastervaringen kunnen blijven bieden.” zei Michael Ungerer, CEO van Explora Journeys. “Wij geloven dat investeren in training en ontwikkeling ons in staat zal stellen een onderscheidende, cultureel intelligente en duurzame servicecultuur in de hele organisatie te creëren.”

Het programma is ontworpen om de toewijding van het bedrijf te versterken om uitzonderlijke gastervaringen te bieden met een focus op een echt Europese servicestijl die een levendige en kosmopolitische sfeer aan boord creëert. De modules van de Guest Experience Foundation worden geleverd door EHL Certified Trainers, die zowel essentiële vaardigheden als geavanceerde kennis behandelen die nodig zijn voor het leveren van uitzonderlijke klantervaringen in de luxehoreca. Het programma zal verder worden versterkt door online opfriscursussen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een e-learningomgeving. Aanvullende activiteiten zullen aan boord worden uitgevoerd door getrainde managers om de kernboodschappen te versterken en de basislessen naar een hoger niveau te tillen.

Als onderdeel van het partnership is ook een module ‘Leading Guest Experience’ ontworpen voor managers. Dit omvat tools die zullen worden gebruikt voor een versterking op het werk, inclusief dynamische ervaringsactiviteiten.

“We zijn verheugd om samen te werken met Explora Journeys om innovatieve en praktische trainingsprogramma’s te bieden die hun werknemers de nodige vaardigheden bijbrengen om uitzonderlijke klantervaringen in de luxe horeca-industrie te bieden”, aldus Markus Venzin, CEO van EHL Group. “Ons programma is ontworpen om ervoor te zorgen dat de medewerkers van Explora Journeys de hoogste kwaliteit van onderwijs en training krijgen die de groei en het succes van het bedrijf zullen stimuleren. Onze expertise in luxe-onderwijs gecombineerd met de toewijding van Explora Journeys aan uitzonderlijke gastervaringen is een perfecte match.”

Explora I vertrekt op 17 juli 2023 vanuit Southampton op haar eerste reis naar Kopenhagen. Op deze 15-daagse tocht zal het schip de Noorse fjorden en de poolcirkel verkennen.

© foto Explora Journeys

Klik hier voor meer nieuws