Directie Royal Caribbean Group krijgt sneak preview Silver Nova

In het Nederlandse Eemshaven genoten Royal Caribbean Group President en CEO Jason Liberty, Royal Caribbean Group Chairman Richard Fain en Silversea’s President Barbara Muckermann deze week van een voorproefje van de Silver Nova, het meest milieubewuste ultraluxe cruiseschip ooit gebouwd. Naast een belangrijke mijlpaal op de reis van de Royal Caribbean Group naar Destination Net Zero, zullen Silver Nova en toekomstige Nova-klasse schepen een ongeëvenaarde openheid naar de wereld en een geheel nieuwe kijk op luxe op zee introduceren.

De leidinggevenden van de Royal Caribbean Group werden op de Silver Nova verwelkomd door Jan en Bernard Meyer, de directeurs van de Meyer Werft. Ze kregen de gelegenheid om een ​​uitgebreide rondleiding door het schip te maken en de werknemers van Meyer Werft in Papenburg te bedanken voor hun toewijding en harde werk.

“Innovatie drijft onze missie om op verantwoorde wijze de beste vakanties te bieden en Silver Nova belichaamt deze toewijding op alle mogelijke manieren. Dit verbluffende schip zorgt voor een revolutie in ultraluxe cruisen en vertegenwoordigt een belangrijke stap op onze reis naar duurzaamheid”, aldus Jason Liberty, President en CEO van de Royal Caribbean Group. “Ik wil de familie Meyer en de getalenteerde teams van Meyer Werft, Royal Caribbean Group en Silversea officieel bedanken en feliciteren voor het verleggen van de grenzen van de industrie om zo’n baanbrekend schip te creëren.”

“Silver Nova belichaamt de visie van ons merk en de evolutie van onze vloot. Ze toont aan in welke mate onze gasten profiteren van ons merk als onderdeel van de Royal Caribbean Group”, aldus Barbara Muckermann, President van Silversea. “Silver Nova introduceert een toonaangevende benadering van duurzaamheid, een ongekende openheid naar de wereld en een geheel nieuwe kijk op luxe op zee. Ze is een schoonheid en ik kan niet wachten om onze gasten aan boord persoonlijk te begroeten en hen kennis te laten maken met de toekomst van ultraluxe cruisereizen.”

De Silver Nova vertrekt op 14 augustus voor haar eerste cruise, een heen- en terugreis van zeven dagen vanuit Fusina (Venetië). Na een reeks afvaarten in de Middellandse Zee steekt Silversea’s nieuwste aanwinst de Atlantische Oceaan over naar de Verenigde Staten van Amerika. Ze zal cruises aanbieden in het Caraïbisch gebied en Midden-Amerika, voordat zij op 4 januari 2024 de trossen lost voor een 71-daagse Grand Voyage South America.

© foto’s Silversea Cruises

Klik hier voor meer nieuws