Holland America Line heeft de hoogste boekingsdag in haar geschiedenis

Holland America Line zag afgelopen dinsdag de hoogste boekingsdag in haar 150-jarige geschiedenis. Niet alleen het aantal reservaties, maar ook de boekingsinkomsten braken het eendaagse record van de rederij. Voor Holland America bewijzen deze resultaten de aanhoudende kracht van de cruisereizen.

De meeste afvaarten hadden betrekking op 2024 en 2025, wat aantoont dat cruisers vooruit plannen en graag willen reizen. Uit de reservaties blijkt een grote interesse voor de topbestemmingen van de rederij waaronder Alaska, Europa en het Caraïbisch gebied, evenals een stijging van de verkoop voor haar nieuwe, langere, Legendary Voyages. Daarnaast waren er boekingen voor bestemmingen over de hele wereld, waaronder Australië, Zuid-Amerika, de Stille Zuidzee en Azië.

“We zien een recordboekingsdag als deze als bemoedigend voor de hele cruisesector, maar voor Holland America Line is het een bevestiging van de kwaliteit van de cruiseproducten die we onze gasten kunnen bieden”, aldus Gus Antorcha, voorzitter van Holland America Line. “Mensen plannen hun vakantie voor volgend jaar en zelfs tot in 2025, en daarbij kiezen ze voor de beste service op zee en de onvergetelijke bestemmingen die we aanbieden.”

Holland America Line is een leider in Alaska met de meeste bezoeken aan Glacier Bay in de cruise-industrie. Via Alaska Up Close worden gasten diep ondergedompeld in de lokale cultuur met authentieke programma’s aan boord, cruise-activiteiten en bekroonde excursies. Naast zevendaagse cruises door het Caraïbisch gebied, blijft Holland America Line een gedifferentieerde ervaring bieden met langere afvaarten die de mogelijkheid bieden om meer eilanden op één reisroute te bezoeken.

De komende seizoenen in Europa omvatten.een breed scala aan cruises, van populaire locaties zoals Groenland en IJsland tot zonovergoten bestemmingen als Griekenland en Turkije. Reisroutes variëren van cruises van een week tot langere reizen die zich uitstrekken over meerdere regio’s. Bij twee Pinnacle Class-schepen met Rotterdam als thuishaven boeken gasten in 2024 cruises naar Noord-Europa en de Britse eilanden.

Holland America Line heeft onlangs ook Legendary Voyages gelanceerd, een nieuwe categorie van langere cruises met bestemmingsrijke routes die zorgvuldig zijn samengesteld om gasten langer te laten blijven, en met programma’s die de ervaring op elke bestemming verrijken.

© foto Holland America Line

Klik hier voor meer nieuws