Seabourn: nieuwe gerechten in The Restaurant en Sushi in The Club

Seabourn blijft haar culinaire programma naar een hoger niveau tillen met een aantal verbeteringen waaronder nieuwe recepten in The Restaurant en een uitgebreid sushi-aanbod. “Gedenkwaardig dineren is zo belangrijk voor een reiservaring en we zijn altijd op zoek naar een vernieuwing van ons aanbod om ervoor te zorgen dat we luxueuze en verfijnde culinaire momenten bieden die de verwachtingen van onze gasten overtreffen”, aldus Natalya Leahy, president van Seabourn. “We bieden een breed scala aan gerechten met verse ingrediënten, waar mogelijk lokaal geproduceerd, en ons team van chef-koks is erg trots om zijn passie en talenten te laten zien op onze hele vloot van ultraluxe schepen.”

In The Restaurant, de belangrijkste gastronomische locatie aan boord van alle schepen, introduceert Seabourn elke week twee nieuwe gerechten, wat neerkomt op meer dan 100 nieuwe recepten per jaar. De bereidingen omvatten lichtere ingrediënten zoals verse oesters, zeetong en meer. Door nieuwe gerechten toe te voegen, heeft Seabourn de variatie in de menucyclus van The Restaurant vergroot. Voorbeelden van nieuwe voorgerechten zijn gegratineerde champagne-oesters met duxelles van witte prei en champignons en verse oesters op ijs met kaviaar, zure room en wodka. Verder kunnen gasten voortaan kiezen voor kreeft belle-vue met kreeftencrème, kwarteleitje, kerstomaatjes en komkommer, ossenhaas met roquefortkorst, spinazie, een emulsie van aardpeer en mosterd of zwarte kabeljauw met tomatenkorst, gesmolten prei, aardappelpuree en bieslookboter.

Het restaurant serveert op bepaalde dagen ontbijt en lunch en elke avond het diner. Gasten kunnen tafelen wanneer en met wie ze maar willen. Het getalenteerde culinaire team bereidt de grote verscheidenheid aan gerechten à la minute, gekookt op bestelling.

Daarnaast zal Seabourn tegen november 2023 beginnen met het aanbieden van ‘Sushi in the Club’ op Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest. Dit volgt op de populariteit van het sushi-restaurant aan boord van de Seabourn Encore en Seabourn Ovation en ‘Sushi in the Club’ op Seabourn Venture die ook beschikbaar zal zijn op Seabourn Pursuit. Elke avond tussen 18 en 21 uur biedt ‘Sushi in the Club’ verse sushi-bites en unieke sake-aanbiedingen. Gasten zullen kunnen genieten van een menu met de beste ingrediënten dat authenticiteit combineert met een vleugje culinaire expertise van Seabourn.

Deze nieuwe culinaire verbeteringen zijn ontwikkeld in samenwerking met chef-kok en culinair adviseur Anton Egger en senior chef-kok Franck Salein. Egger ontleende zijn culinaire ideeën en innovaties aan zijn wereldwijde reizen. Hij vindt het geweldig zijn creaties met gasten te delen. “Eten brengt mensen samen en we blijven ons culinaire aanbod ontwikkelen om vele smaken van de wereld te vieren en de eetervaring voor onze gasten te verbeteren.” Na zijn start in Oostenrijk, werkte Egger in Frankrijk en Zwitserland en bleef hij reizen en werken over de hele wereld. Daarbij liet hij zich inspireren door vele culinair rijke regio’s die hij bezocht, waaronder Azië, India, het Caraïbisch gebied en Zuid-Amerika, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

© foto Seabourn

Klik hier voor meer nieuws