Sarah Fabergé wordt meter Seven Seas Grandeur

Regent Seven Seas Cruises heeft aangekondigd dat Sarah Fabergé, stichtend lid van de Fabergé Heritage Council en achterkleindochter van Peter Carl Fabergé, de meter wordt van de Seven Seas Grandeur. Ze zal het schip op 10 december dopen in Miami tijdens de naamgevingsceremonie met optreden van de Emmy en Tony Award-winnende actrice en zangeres Kristin Chenoweth. Seven Seas Grandeur vertrekt daarna op een Caraïbische doopcruise van drie nachten in de aanloop tot haar Caraïbische seizoen vanuit Miami.

“Als een van de oprichters van de Fabergé Heritage Council symboliseert Sarah de gedeelde ethos en onderscheidende kwaliteiten die onze twee vooraanstaande luxemerken definiëren en is daarom de ideale meter van ons nieuwste schip, Seven Seas Grandeur”, aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “We zijn zeer vereerd om Sarah Fabergé als godmother te benoemen en ik ben verheugd haar te verwelkomen in de Regent Seven Seas Cruises-familie.”

Voor DeMarco is Seven Seas Grandeur geïnspireerd door het verleden en verbluffend opnieuw bedacht voor de toekomst, een voorbeeld van het erfgoed van perfectie van de rederij met ongeëvenaarde ruimte en service en transformerende ervaringen die beginnen op het moment dat gasten aan boord stappen. Fabergé’s legendarische erfenis van constante perfectie, ongeëvenaard vakmanschap en niet aflatende streven naar uitmuntendheid sluit volgens de voorzitter harmonieus aan bij de kernwaarden van de luxerederij.

Veiling voor het goede doel

“Voor Fabergé staat de vindingrijkheid van mijn overgrootvader Peter Carl Fabergé en zijn constante streven naar uitmuntendheid ook in deze tijd centraal”, zegt Sarah Fabergé, directeur Special Projects en stichtend lid van de Fabergé Heritage Council. “Ik voel me vereerd meter te zijn van dit buitengewone nieuwe schip dat, net als Fabergé, is geïnspireerd door het verleden en opnieuw is bedacht voor de toekomst. Ik kijk er ook naar uit om Regent-gasten te ontvangen aan boord van Seven Seas Grandeur voor mijn exclusieve Spotlight Voyage in 2024”.

Als onderdeel van Regent’s samenwerking met Fabergé zal Sarah op maat gemaakte oorbellen en een ring dragen die speciaal zijn ontworpen voor het aanstaande doopevenement. Deze prachtige stukken, gemaakt van 18k witgoud en voorzien van blauwe guilloches, witte diamanten en parels, zullen Sarah niet alleen sieren tijdens dit elegante evenement, maar zullen ook worden geveild om geld in te zamelen voor het goede doel in 2024. De opbrengst van deze veiling zal worden gedoneerd aan de Gemfields Foundation, de liefdadigheidstak van Gemfields, het moederbedrijf van Fabergé. De stichting zet zich in voor armoedebestrijding en natuurbehoud in landen die Regent bezoekt, zoals Madagaskar en Mozambique.

Indrukwekkende kunstcollectie

Sarah’s aanstelling als meter van Seven Seas Grandeur past in de samenwerking tussen Regent Seven Seas Cruises en Fabergé. Als onderdeel van de partnership kondigde Regent eerder de opdracht aan van een uniek, zorgvuldig met de hand vervaardigd kunstobject dat bekend staat als ‘Journey in Jewels’. Dit Fabergé-ei is de allereerste permanente bewoner in zijn soort op open zee. Het ei wordt het kroonjuweel in de kunstcollectie van meerdere miljoenen dollars aan boord van het schip.

Daarnaast zal Sarah op 1 juli 2024 een Fabergé Spotlight Voyage organiseren aan boord van Seven Seas Grandeur. Onderweg verzorgt ze Fabergé-masterclasses voor kleine groepen, unieke en intieme excursies, demonstraties van juwelen in de vorm van het ei en boeiende lezingen. De cruise van 10 nachten vertrekt vanuit Civitavecchia (Rome) en vaart over de Middellandse Zee naar Salerno, Taormina, Valletta, Palma de Mallorca, Barcelona, ​​​​Marseille en Antibes alvorens te eindigen in Monte Carlo.

De doopplechtigheid op 10 december in Miami wordt opgeluisterd door actrice en zangeres Kristin Chenoweth. Haar carrièreprestaties werden in 2015 erkend met een ster op The Hollywood Walk of Fame. Ze speelde in talloze succesvolle film-, televisie- en toneelproducties, waaronder Pushing Daisies, Glee en Wicked. Haar optreden bevat nummers van haar nieuwste album ‘For The Girls’ naast pop-, country- en Broadway-songs.

© foto’s Regent Seven Seas Cruises

Klik hier voor meer nieuws