SeaDream opent Caraïbisch seizoen 2026 met nieuwe lange routes

SeaDream Yacht Club heeft de boekingen geopend voor haar Caraïbisch seizoen van januari tot april 2026. Op het programma staan reisroutes met meer bestemmingen buiten de gebaande paden en nieuwe 10- en 11-daagse reizen. De kleine, intieme havens van de Caraïben zijn de ideale bestemmingen voor de tweelingjachten SeaDream I en SeaDream II met amper 56 passagiershutten. Die brengen de gasten naar ongerepte en rustige eilandjuweeltjes van Sandy Ground in Anguilla, Prickly Pear en Lovango Cay tot Mayreau en Bequia, in het hart van de Grenadines.

De maatschappij stelt voor haar Caraïbisch seizoen 2026 maar liefst 33 verschillende routes naar 39 unieke bestemmingen in de Britse Maagdeneilanden, de Bovenwindse en Benedenwindse Eilanden, Turks- en Caicoseilanden en de Bahama’s voor. Van de 33 reizen beginnen er 24 in de Verenigde Staten vanuit aanloophavens als San Juan, St. Thomas en Palm Beach. Nieuwe 10- en 11-daagse reizen bieden gasten de mogelijkheid om langer te blijven en meer te ontdekken met twee volledige nachten in St Barths, overnachtingen in Bequia en avondstrandfeesten in St Kitts. De schepen blijven verder tot middernacht in Trellis Bay op Beef Island, Jost van Dijk, Esperanza in Puerto Rico en Grand Turk.

“Met een SeaDream luxe jachtervaring en onze nieuwe 10- en 11-daagse routes ontdekken gasten het beste wat de Caraïben te bieden hebben. Of het nu gaat om de ongerepte Britse Maagdeneilanden, het afgelegen eiland Culebra als kroonjuweel van de Puerto Ricaanse archipel, Esperanza waar gasten kunnen kajakken in bioluminescente wateren of de beschutte Jost van Dyke als thuisbasis van onze ‘Champagne & Caviar Splash’, gasten zullen een onvergetelijke ervaring beleven”, zegt Andreas Brynestad van SeaDream.

Voorbeelden van nieuwe routes

‘The Best of the Secluded Caribbean’ is een nieuwe tiendaagse route van 10 tot 20 januari 2026 met aanlopen in onder meer het particuliere eiland Lovango Cay gelegen tussen St. Thomas en St. John, Pickly Pear, Sandy Ground, Anguilla, Îles des Saintes in Guadeloupe alsook twee volle dagen in St. Barths, het ongerepte Bequia in het hart van de Grenadines en Tobago Cays waar gasten kunnen zwemmen met de inheemse zeeschildpadden.

‘Grand Island Adventure’, een zevendaagse van 31 januari  tot 7 februari omvat onder meer een avond in Trellis Bay op Beef Island waar gasten de culturele Full Moon Party kunnen meemaken. Verder bezoekt SeaDream Anguilla, spendeert twee volle dagen in St Barths, The Baths op Virgin Gorda met haar ontzagwekkende rotsblokken die verborgen zeepoelen vormen aan de rand van het strand en Norman Island waar gasten in de voetsporen treden van vroege avonturiers die Robert Louis Stevenson’s piratenroman Treasure Island inspireerden.

‘St. Barths & Caribbean Gems’, een cruise van zeven dagen in maart 2026  is een andere blikvanger met aanlopen in het historische Falmouth Bay in Antigua, South Friars Bay op St. Kitts waar gasten ‘s avonds kunnen genieten van een strandfeest in de Carambola Beach Club, Îles des Saintes, het chique St. Barths en een ‘Champagne & Caviar Splash’ in de beschutte White Bay van Jost van Dyke.

Op ‘Bountiful Bahamas’ heen en terug vanuit Palm Beach in april 2026 verkennen gasten het Great Barrier Reef van Andros Island, een van de beste duikplekken van de Caraïben, Emerald Bay op Great Exuma, Gordon’s Beach op het zuidelijke puntje van Long Island, Staniel Cay in de Exumas waar ze kunnen zwemmen met de inheemse eilandvarkens en West End op Grand Bahamas.

Meer routes met de onlangs gerenoveerde SeaDream I en SeaDream II vind je op de website van de rederij.

© foto’s SeaDream Yacht Club

Klik hier voor meer nieuws