NCL kondigt vernieuwing Norwegian Joy aan

Norwegian Joy gaat van 22 januari tot 12 februari 2024 naar het droogdok voor een reeks verbeteringen om de gastervaring aan boord te verbeteren met populaire aanbiedingen. Op het programma staan onder meer een nieuwe Thermal Suite in de Mandara Spa, een uitbreiding van de Vibe Beach Club, 24 nieuwe passagiershutten en opnieuw ontworpen The Haven Premier Owner’s Suites met drie slaapkamers.

Wanneer Norwegian Joy na drie weken van verbouwingen de werf verlaat, zullen gasten kunnen genieten van een verbeterde wellnessbeleving in de gloednieuwe Thermal Suite. Die wordt de grootste van de Breakaway-Plus-klasse schepen. Ze krijgt een meer gecentraliseerde lay-out met elegante sculpturen en een inkomhal omringd door watervallen. Een aparte loungeruimte zal drie keer zoveel van de populaire hot tile-ligstoelen bevatten en gasten zullen gemakkelijk toegang hebben tot ontspannende en verkwikkende ervaringen, waaronder een sauna, een ijskamer en een aromatisch stoombad. Bijkomende innovatieve aanbiedingen omvatten een nieuw Biostation met IV-druppeltherapie, een steeds populairder wordende verjongende behandeling die essentiële voedingsstoffen aan het lichaam levert, four-senses ligstoelen voor de ultieme zintuiglijke ervaring en diepe ontspanning alsook Kneipp-haptische voettherapie. De nieuwe Thermal Suite vervangt het Galaxy Pavilion, het virtual reality-complex van het schip.

David J. Herrera, voorzitter van Norwegian Cruise Line: “Het leveren van uitzonderlijke ervaringen over de hele vloot is waar we naar streven. We hebben naar onze gasten geluisterd en actie ondernomen. Met deze revitalisering voegen we enkele van de meest geliefde ruimtes en aanbiedingen toe om de gastervaring aan boord van Norwegian Joy te verbeteren. Reizigers hebben een grotere verscheidenheid aan passagiershutten om uit te kiezen en een full-service spa van wereldklasse om hun dagen op zee volledig ondergedompeld in ontspanning door te brengen.”

Om de gasten meer keuze aan accommodatie te bieden, wordt een deel van de Observation Lounge verbouwd tot 24 nieuwe balkonhutten. Verder gebeuren er aanpassingen om 40 nieuwe spabalkonhutten te creëren met rechtstreekse toegang tot de Mandara Spa en Thermal Suite.

Als gevolg van een ongekende vraag worden de Premier Owner’s Suites met groot balkon in The Haven by Norwegian uitgebreid. De twee suites zullen drie slaapkamers bevatten, drie en een halve badkamer, een volledig gerenoveerde woonkamer, een hoofdslaapkamer en buitenbalkonmeubilair evenals een nieuwe aparte eetkamer met uitzicht op de naar voren gerichte The Haven Horizon Lounge. The Haven by Norwegian is het exclusieve schip-in-een-schip-complex met alleen keycard-toegang. Het biedt de ruimste suites en toegewijde ervaringen, waaronder een conciërgeservice, een privézwembad, een restaurant en een bar.

Daarnaast wordt de populaire Vibe Beach Club die exclusief voor volwassenen is voorbehouden, uitgebreid. Hiervoor verdwijnt de Laser Tag-arena op dek 20. De ruimte zal een vergelijkbare indeling hebben als de Vibe Beach Club op Norwegian Encore en Norwegian Bliss met nieuwe luxe privécabana’s.

Norwegian Joy hervat de afvaarten na het droogdok op 13 februari 2024 met een 11-daagse trans-Atlantische reis van Southampton naar Miami. In maart 2024 zal het schip zevendaagse rondreizen naar het Caraïbisch gebied maken vanuit Miami, voordat Joy tijdens het zomerseizoen 2024 vanuit New York naar Bermuda vaart.

© foto’s Norwegian Cruise Line

Klik hier voor meer nieuws