Costa lanceert tweede C|CLUB 2023-cruise naar Marokko en Tunesië

Na het succes van de eerste C|Club 2023-cruise, komt er een tweede evenement met exclusieve ervaringen voor leden van Costa’s loyaliteitsprogramma. ‘Marokko en Tunesië: een reis van de zintuigen’ verkent in september de westelijke Middellande Zee met exclusieve ervaringen aan boord en aan wal, te beginnen met twee speciale gasten: Tony Hadley, leadzanger van Spandau Ballet en de Franse sterrenchef Hélène Darroze.

De Costa Favolosa vertrekt op 23 september vanuit Savona op deze bijzondere reis naar Marokko, Tunesië, Italië, Frankrijk en Spanje. Het schip bezoekt Civitavecchia (Rome), Palermo, Tunis, Cartagena, Tanger en Casablanca waar de Favolosa anderhalve dag tegen de kade ligt om gasten fantastische excursies te laten beleven naar Marrakech, Cadiz, Malaga, Barcelona en Marseille. De reis eindigt op 7 oktober in Savona. Voor dit tweede cruise-evenement is een rijk programma samengesteld voor C|Club-leden met gastronomische ervaringen, themafeesten, unieke shows en excursies.

Speciale gast op de feestcruise wordt Tony Hadley. De voormalige leadzanger van Spandau Ballet zal aan boord optreden voor de C|Club-leden en een duik in de jaren tachtig aanbieden met de beroemdste hits uit zijn carrière, evenals zijn nieuwe singles. Er zullen ook speciale momenten zijn voor foto’s en handtekeningen met fans.

Lokale geuren en kleuren

Daarnaast reist de met Michelin-sterren bekroonde chef-kok Hélène Darroze mee, die samen met Bruno Barbieri en Ángel León de gastronomische uitmuntendheid van Costa Cruises onderschrijft. Zij zal aan boord een ​​aantal nooit eerder geprobeerde gerechten voorstellen, die de bezochte bestemmingen op smaak brengen. Verder zal ze de hoofdrolspeler zijn van een spectaculaire kookervaring samen met C|Club-leden. Onder haar leiding zullen de gasten proberen typische Marokkaanse en Tunesische gerechten te creëren door middel van eenvoudige recepten met lokale ingrediënten.

De smaakpapillen worden verder verwend door de banketbakkers. Zij verrukken de C|Club-leden met creaties, speciaal ontworpen om de reisbestemmingen te vieren en betrekken hen bij leuke kook- en banketshows. Voor een onderdompeling in de lokale cultuur mogen de gasten ook Destination Moments niet missen. Deze evenementen en lezingen belichten de geschiedenis en het gebruik van de specerijen die Marokko en Tunesië zo bijzonder maken.

Naast het welkomstfeest en leuke spel- en kunstactiviteiten zal de bemanning van de Costa Favolosa gasten vermaken met een verjaardagsfeest ter ere van Costa’s 75ste verjaardag. Het entertainmentprogramma omvat verder themafeesten. ‘Desert Night’ wordt een zintuiglijke reis door de geuren, smaken en tradities van Marokko en Tunesië. ‘Mediterranean in festa’ viert de tradities en het streetfood van de Middellandse Zee. Een speciale gaste is de Zuid-Afrikaanse zangeres Talia Alexis, die een muziekshow en een eerbetoon aan Tina Turner brengt.

Tot slot zijn voor deze cruise nieuwe excursies bedacht, met lokale gastronomische ervaringen, momenten van pure ontspanning en onverwachte bezienswaardigheden en attracties. Zo zal het mogelijk zijn om te relaxen in stoombaden in het Arabische deel van Cadiz, te genieten van het uitzicht op Casablanca vanaf ‘s werelds hoogste minaret, deel te nemen aan een authentieke culinaire ervaring in Tunis en de kleuren van Rabat en Fez te bewonderen.

Meer info over de C|Club 2023-cruises vind je op https://www.costacruises.com/welcome.html.

 © foto Costa Cruises

Klik hier voor meer nieuws