Regent Seven Seas Cruises presenteert Iconic Explorations Collection

Regent Seven Seas Cruises heeft meer details vrijgegeven over haar Iconic Explorations Collection, een nieuwe reeks premium landprogramma’s met drie of vier overnachtingen voor de ultieme luxebeleving. Gasten ontdekken op die manier zowel op zee als aan land het beste van het beste via unieke, inspirerende programma’s in Azië, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. Deze kunnen worden geboekt in combinatie met een selectie cruises in 2024 en 2025.

Regent Seven Seas Cruises maakt met de nieuwe Iconic Explorations Collection de ongekende cruise-ervaring nog beter. Gasten krijgen tijdens vijf premium landprogramma’s de gelegenheid om voorafgaand aan of aansluitend op hun cruise must-see bestemmingen te ontdekken tijdens een trip met drie of vier overnachtingen. Ze ontdekken verbluffende wonderen der natuur en vergapen zich aan de prachtigste landschappen. Hun avontuur op zee wordt op die manier aangevuld met een onvergetelijke beleving aan land, van de spannende jungle van Angkor Wat in Cambodja tot Phinda Game Reserve in Zuid-Afrika en van de markante schoonheid van Christus de Verlosser in Rio de Janeiro tot de ontzagwekkende watervallen van Iguazu.

Deze premium landprogramma’s met drie of vier overnachtingen zijn inclusief verblijf in een luxehotel of -lodge, transfers, een select aantal maaltijden en excursies. Regent noemt deze Iconic Explorations Collection het perfecte voorspel of de gedroomde grand finale van een zorgeloze cruise aan boord van The World’s Most Luxurious Fleet.

Indrukwekkende reizen

Gasten kunnen bijvoorbeeld hun Cape to Coast-cruise met 14 overnachtingen aan boord van Seven Seas Voyager met vertrek op 12 januari 2024 uitbreiden met een Phinda Safari inclusief drie overnachtingen voorafgaand aan de cruise. Zo maken zij een inspirerende luxereis met 17 overnachtingen in totaal. Het premium landprogramma Phinda Safari kan worden geboekt in combinatie met twee trans-Atlantische cruises aan boord van Seven Seas Voyager of Seven Seas Splendor.

Andere interessante premium landprogramma’s die in combinatie met de cruise geboekt kunnen worden, zijn Angkor Wat en de Iguazu Falls. Net buiten Siem Reap in Cambodja wacht de deelnemers in de jungle van Angkor een uniek en spannend avontuur. Dit is de plek om de rijke historie en prachtige architectuur van het Khmerrijk te ontdekken. Het premium landprogramma Angkor Wat kan worden geboekt in combinatie met vier cruises in Azië aan boord van Seven Seas Voyager of Seven Seas Explorer.

In Zuid-Amerika kunnen klanten de verbluffende schoonheid en de flora en fauna ervaren tijdens een onvergetelijke trip naar de watervallen van Iguazu, een van ‘s werelds grootste wonderen der natuur en een Unesco Werelderfgoedsite. Het premium landprogramma Iguazu Falls sluit aan bij twee cruises in Zuid-Amerika met de Seven Seas Splendor. Daarnaast is er de combinatie van de Iguazu Falls en Rio de Janeiro als aanvulling op een trans-Atlantische cruise met de Seven Seas Voyager.

Een derde premium landprogramma ‘Iguazu Falls & Jungle Life’ omvat een bezoek aan de watervallen en een kennismaking met de diversiteit van de Braziliaanse cultuur tijdens een bezoek aan stammen in de jungle. Dit premium landprogramma kan worden geboekt in combinatie met drie cruises in Zuid-Amerika aan boord van Seven Seas Voyager en Seven Seas Splendor.

Bij de all-inclusive Regent-reis zijn naast het premium landprogramma tijdens de cruise onbeperkte landexcursies, gastronomisch dineren in een scala aan specialiteitenrestaurants, de mooiste wijnen en sterke dranken, entertainment, onbeperkte toegang tot internet, valet wasservice en fooien inbegrepen.

Iconic Explorations is tot en met 31 augustus 2023 beschikbaar bij nieuwe boekingen. Kijk voor meer informatie op RSSC.com/iconic-explorations.

© foto’s Regent Seven Seas Cruises

Klik hier voor meer nieuws