Meer Celebrity-wintercruises vanuit Florida naar de Caraïben

Celebrity Cruises breidt tijdens het winterseizoen 2024-2025 haar afvaarten tussen Florida en de Caraïben uit. Celebrity Apex, Celebrity Constellation, Celebrity Equinox en Celebrity Summit zullen vanuit Port Canaveral in Centraal-Florida, Port Tampa Bay in West-Florida en Port Everglades in Zuid-Florida meer dan 40 nieuwe routes aanbieden. Het nieuwe programma stelt een brede scala aan cruises voor van minitrips tot weekcruises en langere cruises van maximaal 9 nachten naar tropische hotspots van Belize en Bimini tot Grand Cayman en San Juan. Een aantal routes bieden ook de mogelijkheid om Perfect Day at CocoCay te bezoeken.

“We zijn zo verheugd om dit nieuwe programma te onthullen. Het biedt onze gasten meer opties om de natuurlijke schoonheid van het Caraïbisch gebied te ervaren, versterkt door onze gepersonaliseerde ervaringen aan boord”, zegt Laura Hodges Bethge, President van Celebrity Cruises. “Als onderdeel van deze uitbreiding zijn we verheugd Port Canaveral aan onze lijst met thuishavens toe te voegen. Deze haven is een perfecte uitvalsbasis om zowel binnenlandse als buitenlandse reizigers te bereiken die op zoek zijn naar plezier onder de Caraïbische zon. “

Meer aanlopen in Perfect Day at CocoCay

Als onderdeel van het nieuwe programma breidt Celebrity haar aanbod vanuit Fort Lauderdale’s Port Everglades uit met twee bekroonde schepen: Celebrity Apex en Celebrity Summit. Van 23 oktober 2024 tot 8 maart 2025 kunnen reizigers op Apex genieten van vijf nieuwe afvaarten van zes en zeven nachten naar bestemmingen als St. Maarten, San Juan, Grand Cayman en Mexico. Op sommige vaarschema’s bezoekt het schip ook Perfect Day at CocoCay.

Het levendige particuliere eilandparadijs in de Bahama’s biedt het beste van gelukzaligheid aan het strand en zonovergoten activiteiten. Gasten kunnen er genieten van kilometers ongerepte witte zandstranden en kristalhelder turquoise water, een duik nemen in het grootste zoetwaterzwembad van de Bahama’s en naar de bar zwemmen voor een verfrissende tropische cocktail. Bovendien kunnen ze ultieme ontspanning en privacy ervaren in de Coco Beach Club met een verwarmd overloopzwembad, een specialiteitenrestaurant en twintig exclusieve cabana’s. Perfect Day at CocoCay breidt in januari 2024 bovendien uit met Hideaway Beach, een paradijs voor volwassenen, met privécabana’s en een nieuwe eetgelegenheid.

Verder biedt Summit van 25 februari 2025 tot 10 april 2025 vijf nieuwe reisroutes aan, variërend van 5 tot 9 nachten door de westelijke en oostelijke Caraïben.

Celebrity komt naar Port Canaveral

Voor de allereerste keer brengt Celebrity Cruises van 21 november 2024 tot 19 april 2025 vanuit Orlando’s Port Canaveral 20 nieuwe routes aan boord van de intieme Celebrity Equinox. Met vooral weekcruises hebben reizigers de mogelijkheid om zeer gewilde Caraïbische bestemmingen te bezoeken zoals de Bahama’s, Belize, Grand Cayman, Mexico, San Juan en St. Maarten. Naar aanleiding van het Spring Break-seizoen zullen twee afvaarten op 1 en 15 maart 2025 eveneens Perfect Day at CocoCay aandoen.

“We zijn verheugd om Celebrity Cruises te verwelkomen als onze nieuwe partner en vereerd om deel uit te maken van haar Caraïbische uitbreidingsplannen”, aldus Capt. John Murray, CEO van Port Canaveral. “De vraag naar Celebrity-afvaarten vanuit onze haven is gegroeid. Nu Celebrity Equinox hier zijn thuishaven heeft, zijn er geweldige kansen voor nog meer cruisereizigers om de hoogwaardige ervaring van de cruisemaatschappij te ervaren, terwijl ze tegelijkertijd het comfort en gemak van reizen ervaren via onze haven.”

Celebrity Cruises vernieuwt daarnaast haar Caraïbische programma vanuit Port Tampa Bay. Gasten kunnen nu vaker genieten van cruises van zes tot zeven nachten aan boord van Celebrity Constellation. Het nieuwe vaarschema breidt het aanbod uit met vier nieuwe routes en in totaal 14 afvaarten tussen 2 januari tot 6 april 2025. Deze cruises doen bestemmingen aan als Belize, Honduras, Key West, Mexico en op 1 maart 2025 New Orleans tijdens de Mardi Gras-feesten.

© foto’s Celebrity Cruises

Klik hier voor meer nieuws