Nieuwe spabehandelingen op Seven Seas Grandeur

Regent kondigt nieuwe en exclusieve spabehandelingen aan voor de Seven Seas Grandeur die in november in de vaart komt. Serene Spa & Wellness tilt ontspanning naar een hoger niveau en biedt gasten een keuze uit heerlijke behandelingen met de allerbeste technieken en luxe-ingrediënten van over de hele wereld. Onder andere wordt gebruikgemaakt van de herstellende kracht van amber en kwartskristal en wordt een geavanceerde behandeltafel voor een Zero Gravity Wellness Massage in gebruik genomen.

“Wij zijn erg blij met deze uitbreiding van ons Serene Spa & Wellness-programma aan boord van Seven Seas Grandeur,” vertelt Andrea DeMarco, president van Regent Seven Seas Cruises. “Niet alleen kunnen gasten gebruikmaken van de Serene Spa & Wellness-behandelingen zoals we deze aanbieden op alle schepen van The World’s Most Luxurious Fleet, maar ook kunnen wij hen verwennen met nieuwe en innovatieve therapieën. Die zorgen voor een ongekende weldaad voor lichaam en geest.” Exclusief voor Serene Spa & Wellness op de Seven Seas Grandeur werd het programma uitgebreid met twee baanbrekende behandelingen, waarbij de kracht van een bed van amber en kwartskristal centraal staat.

Gasten die verlangen naar complete verjonging van de huid, kunnen een Hot Mineral Body Boost boeken. Daarbij wordt elke cel van het lichaam gestimuleerd met als doel spierpijn te verlichten en het lijf te ontgiften. De Poultice-Powered Muscle Release ontspant pijnlijke spieren met een verkwikkende trilbehandeling, gevolgd door een herstellende gezichtsmassage. Een voedende massagebalsem, die wordt gebruikt voor de Hot Mineral Body Boost en een uniek kompres met eucalyptus, jeneverbes, amber en kwarts, dat deel uitmaakt van de Poultice-Powered Muscle Release, intensiveert de werking van het buitengewone bed van amber en kristalkwarts. Een vermoeid lichaam krijgt op die manier weer energie en de huid wordt des te soepeler.

De Zero Gravity Wellness Massage is de volgende generatie van innovatieve wellness. Het lichaam zweeft als het ware gewichtloos boven een geavanceerde behandeltafel, waardoor er ergonomisch gewerkt kan worden en een reeks verfijnde technieken worden toegepast. De focus ligt daarbij op het wegnemen van de spanning in de rug en de grote spiergroepen en het verbeteren van de motoriek.

De Tahitian Hydration Ritual is een ultieme spabeleving exclusief voor gasten in de Regent Suite. Dit is een behandeling van 75 minuten die de gasten meeneemt op een reis naar de Stille Zuidzee. De geur van frangipanibloemen met pure kokosolie vermengt zich met warme Monoï de Tahiti-olie, die tijdens de behandeling met een lichaamspakking in de huid trekt. De Regent Suite aan boord van Seven Seas Grandeur heeft een prachtige grote badkamer, die ontspanning ademt, met eigen sauna, stoomcabine en behandelruimte. Gasten kunnen zonder toeslag zo veel behandelingen boeken als gewenst.

Look & feel van Serene Spa & Wellness

Serene Spa & Wellness aan boord van Seven Seas Grandeur biedt gasten ontspanning in de vorm van zintuigprikkelende behandelingen. Al bij binnenkomst wordt de toon gezet door het bloemmotief, dat in de gehele ruimte terugkomt. Het verfijnde design doet denken aan wedergeboorte en verjonging en het kantachtige patroon roept een gevoel van stijl en innige verbondenheid op, zoals men alleen in de beste spa’s ter wereld vindt. Architectonische details zoals metalen baldakijnen, nissen met lantaarns en de golvende lijnen van de wanden doen gasten eraan herinneren dat zij op zee zijn en omringd worden door de oceaan.

Net als de zusterschepen Seven Seas Splendor en Seven Seas Explorer beschikt Seven Seas Grandeur over een Serene Spa & Wellness Hydrothermal Suite voor een verkwikkende, ontgiftende en ontspannende beleving. Hier kunnen spa-gangers vóór of na een behandeling ontspannen en gebruikmaken van de stoombaden met zintuigprikkelende aromatherapie, de rustruimte en de infraroodsauna en douches. Ten slotte kunnen ze haar en nagels laten verzorgen in het schoonheidssalon, waar aloude beautygeheimen hand in hand gaan met technologie en innovatie.

Ongeëvenaarde belevingen

Regent staat bekend om ongeëvenaarde belevingen en Serene Spa & Wellness vormt daarop geen uitzondering. Het is een holistische reis waarin gezondheid en welzijn centraal staan, en is veel meer dan alleen de fysieke spa. Gasten kunnen fitnesslessen volgen, hebben keuze uit voedzame gerechten en kunnen deelnemen aan landexcursies rond wellness. Fitness-goeroes geven populaire lessen, zoals pilates, yoga en meditatie. Ze zijn tevens beschikbaar voor advies en demonstraties van fitnessapparaten. Ook personal training behoort tot de mogelijkheden.

In vele restaurants aan boord kunnen gasten genieten van de heerlijkste gerechten van de speciale Serene Spa & Wellness Selections-menukaart. Deze gastronomische gerechten uit heel de wereld, deels ook veganistisch, zijn een inspiratie voor een gezonde leefstijl.

Tijdens Serene Spa & Wellness Tours kunnen gasten zich aan land bijvoorbeeld onderdompelen in de mineraalrijke thermale bronnen in Rome of met uitzicht over het pittoreske plaatsje Taormina op Sicilië werken aan hun balans in een yogales.

Kijk voor meer informatie op RSSC.com/ships/Seven_Seas_Grandeur.

© renderings Regent Seven Seas Cruises

Klik hier voor meer nieuws