The Ritz-Carlton opent Caraïbisch seizoen 2024-2025

The Ritz-Carlton Yacht Collection heeft haar Caraïbische winterroutes voor 2024-2025 geopend aan boord van de Evrima en Ilma. Nieuwe vaarschema’s laten gasten de blauwe wateren van Bequia, de exotische vogelgezang in de regenwouden van St. Kitts en de geur van frangipani in St. Barths ontdekken. Aan boord kunnen ze genieten op het Marina Terrace en van gerechten geïnspireerd op de lokale kruiden en traditionele bereidingen van deze verleidelijke regio.

“Onze winterroutes voor 2024-2025 bieden verrijkende en boeiende mogelijkheden voor de meest aantrekkelijke bestemmingen in de regio”, zegt Jim Murren, CEO van The Ritz-Carlton Yacht Collection. “Elke opmerkelijke reis nodigt uit tot ultieme ontspanning en verkenning van onvergetelijke ervaringen. Gasten gaan aan boord van Evrima, ons inaugurele jacht, en Ilma, die haar Caraïbische debuut maakt, om betoverende kustlijnen, verborgen juweeltjes en meeslepende bezigheden te ontdekken, terwijl we nauwgezet aandacht besteden aan elk comfort en detail.”

Het Caraïbisch seizoen van november 2024 tot april 2025 omvat 38 afvaarten. Nieuwe bestemmingen zijn South Friar’s Bay, gelegen aan de prachtige zandstranden van Saint Kitts en bekend om zijn snorkelmogelijkheden van wereldklasse en uitnodigende strandbars alsook Saint-Pierre, een charmante badplaats in Martinique gekenmerkt door historische ruïnes en weelderige omgeving. The Ritz-Carlton Yacht Collection zal verder overnachten in Cartagena, de parel van de Caraïbische kust van Colombia en in Oranjestad, gevierd om haar buitengewone stranden, azuurblauwe wateren en verrijkende culturele en ecologische ervaringen.

Evrima, het eerste jacht voor 298 passagiers krijgt in de Caraïben het gezelschap van Ilma voor 448 gasten die momenteel in aanbouw is op de Chantiers de l’Atlantique in Frankrijk. De 242 meter lange Ilma zal net als de Luminara, gepland voor 2025, over een van de grootste verhoudingen van ruimte-per-gast op zee beschikken. Tot de voorzieningen van de vaartuigen behoren onder meer vijf restaurants, zes bars en een wijnkelder. De marina van de jachten omvat uitgestrekte ruimtes waar de gasten kunnen dineren terwijl ze de zeezichten bewonderen of direct vanaf het schip genieten van watersporten.

Hoogtepunten van de winterroutes 2024-25 met Ilma zijn onder meer een reis van zes nachten naar de mooiste stranden met vertrek op 14 november 2024 vanuit San Juan, een cruise van negen nachten met vertrek op 11 december 2024 van/tot Fort Lauderdale en een cruise van zeven nachten met vertrek op 1 maart 2025 tussen San Juan en Bridgetown in Barbados. Blikvangers van de Evrima zijn een rondvaart van acht nachten vanuit Aruba met vertrek op 5 december 2024, een reis van zes nachten tussen Barbados en San Juan met vertrek op 22 januari 2025 en een vijfdaagse retourcruise vanuit San Juan op 22 maart 2025.

© foto’s The Ritz Carlton Yacht Collection

Klik hier voor meer nieuws