Fly & Cruise-pakket maakt reizen met MSC Cruises naar Rode Zee nog toegankelijker

MSC Cruises biedt in samenwerking met Brussels Airlines deze winter een uiterst interessante Fly & Cruise van 7 nachten aan die gasten meeneemt op een spectaculaire reis om de schoonheid van enkele van de meest gewilde bestemmingen in het Midden-Oosten te verkennen. Op deze route worden Saoedi-Arabië, Jordanië en Egypte aangedaan waar de gasten tal van unieke ervaringen en onvergetelijke herinneringen kunnen opdoen. Op weg naar elke bestemming kunnen gasten op de MSC Orchestra genieten van een combinatie van ruime, elegante interieurs, een divers culinair aanbod, een interessant amusementsprogramma en hoogwaardige voorzieningen in resortstijl.

Dankzij de samenwerking tussen MSC Cruises en Brussels Airlines kunnen reizigers die deze winter het Midden-Oosten willen bezoeken een verhoogd gemak verwachten. MSC Cruises biedt haar gasten een ‘Fly and Cruise’-pakket aan met een rechtstreekse vlucht vanuit Brussel naar Sharm El Sheikh. Bij aankomst worden de passagiers feilloos overgebracht naar het cruiseschip MSC Orchestra. De reis biedt een uitstekende gelegenheid om de betoverende wateren van de Rode Zee te verkennen en de culturele schatten van Saoedi-Arabië, Egypte en Jordanië te ontdekken.

Gasten kunnen de archeologische schatten van Saoedi-Arabië bewonderen, waaronder de historische ommuurde stad Al-‘Ula, die op de prestigieuze Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Reizigers kunnen in Saoedi-Arabië tevens genieten van een bezoek aan Yanbu, een woestijnhaven die bekend staat om zijn prachtige witte stranden en heldere turquoise wateren. Een hoogtepunt van de cruise is een bezoek aan de UNESCO-stad Petra vanuit Aqaba in Jordanië, waar de oude Nabateïsche beschaving haar fascinerende koninklijke graftombes, smalle ravijnen en het iconische schatkistgebouw toont. Voor degenen die een onvergetelijke cruise in Egypte zoeken, biedt MSC Cruises een gevarieerd excursieprogramma, waaronder een rivierexcursie over de Nijl, een bezoek aan de majestueuze piramide van Khafra en de imposante Sfinx, evenals een verkenning van Caïro, de grootste stad van Egypte.

Frank Van den Steen, Country Manager Benelux MSC Cruises licht verder toe : “Ik ben verheugd over deze samenwerking met Brussels Airlines. Met onze Fly & Cruise-formule kunnen onze gasten zorgeloos en comfortabel vanuit Brussel richting Sharm El Sheikh vertrekken en bij aankomst onmiddellijk inschepen. Deze specifieke cruise langs de Rode Zee naar Saoedi-Arabië, Egypte en Jordanië is werkelijk uitzonderlijk. De verscheidenheid aan culturele schatten, adembenemende landschappen en unieke ervaringen die onze gasten tijdens deze reis zullen opdoen, maken het een onvergetelijk avontuur.”

Volgens MSC Cruises heeft het Fly & Cruise-pakket sinds het einde van de pandemie sterk aan populariteit gewonnen. Gasten krijgen een complete reis aangeboden, volledig ondersteund door MSC, van zodra de klant de luchthaven binnenstapt tot het eind van de reis. MSC zorgt in dat geval voor een totaalpakket en -beleving. De vluchten worden steeds uitgevoerd door bekende partnerluchtvaartmaatschappijen.

In het pakket zitten de luchthaventaksen, bagage in het ruim én transfers van en naar de inschepings- en ontschepingshavens. Bovendien profiteert de klant van een verbindingsgarantie in geval van eventuele vertraging, bagage ophaaldienst, assistentie op de luchthaven vanaf 2 uur voor vertrek en telefonische assistentie in geval van nood. MSC Cruises biedt voor deze winter Fly & Cruise-pakketten aan naar de Rode Zee, de Antillen en de Emiraten, maar pakketten kunnen ook op maat gemaakt worden naar vele andere bestemmingen.

© foto’s MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws