AmaWaterways viert de lancering 2024-brochure

Luxe riviercruisemaatschappij AmaWaterways heeft haar ‘Heart of the River’-brochure 2024 gepubliceerd. Managing director Jamie Loizou: “2024 is een spannend jaar voor AmaWaterways omdat we de eerste en enige grote riviercruiserederij worden die op de Colombiaanse Magdalena-rivier vaart. We zien al sterke toekomstige activiteiten voor 2024, en met een nieuwe bestemming, nieuwe schepen, een besparing van 20 procent op veel afvaarten is het een goed moment voor reisagenten om AmaWaterways bij hun klanten te promoten.”

Het programma voor 2024 biedt meer keuze dan ooit tevoren met 45 routes op 28 luxe cruiseschepen door Europa, Azië, Afrika en voor het eerst de Magdalenarivier in Colombia. AmaWaterways biedt gasten de keuze tussen twee routes van zeven nachten, ‘Magic of Colombia’ en ‘Wonders of Colombia’. Beide cruises varen tussen Cartagena en Barranquilla en nemen reizigers mee langs de enige rivier in het Caraïbisch gebied om locaties en culturele tradities te ervaren die door UNESCO zijn erkend voor hun uitzonderlijke universele waarde. Reizigers kunnen het hele jaar door vertrekken en hebben onbeperkte mogelijkheden om de ziel en de geest van het ‘Land van de Duizend Ritmes’ te ontdekken door middel van unieke en meeslepende excursies, live carnavalsoptredens, lokale gastronomie, rondleidingen door de stad en meer. Alles is inbegrepen in de prijs van de cruise.

In Colombia wacht op gasten de AmaMagdalena, een op maat gebouwd schip met slechts 30 ruime passagiershutten, een verwarmd zwembad, een fitnessruimte, een nagelsalon en een nieuwe eetervaring in de buitenlucht, bovenop de luxevoorzieningen waar AmaWaterways bekend om staat. Passagiers kunnen hun reis verlengen met optionele landpakketten vóór de cruise in Medellín en Cartagena, en een landpakket na de cruise in Panama City.

Nieuwe smaken van Bourgondië

AmaWaterways lanceert in 2024 ook haar nieuwe zevendaagse route ‘Flavours of Burgundy’. Tussen Dijon en Lyon kunnen gasten genieten van een reis die de smaakpapillen beroert en de essentie van de Franse Bourgogne-regio benadrukt. Tijdens deze zeven nachten durende riviercruise verkennen reizigers de beroemde Les Halles-markt in Lyon, fietsen ze langs de schilderachtige Saône en doen ze zich tegoed aan de beste Mâconnais- en Chalonnaise-wijnen uit de regio.

De Flavours of Burgundy-route kan worden gecombineerd met landpakketten van drie nachten vóór en na de cruise in Parijs en Genève. Terwijl ze in Genève zijn, kunnen gasten genieten van een stadstour door de Vredehoofdstad en een bezoek brengen aan het betoverende kasteel van Chillon nabij Montreux. In Parijs krijgen ze de mogelijkheid om een avondverlichtingstour te maken om te ontdekken waarom Parijs bekend staat als de ‘Stad van het Licht’.

© foto’s AmaWaterways

Klik hier voor meer nieuws