CroisiEurope lanceert dit najaar twee unieke kustcruises

CroisiEurope heeft twee gloednieuwe en exclusieve kustroutes gelanceerd aan boord van La Belle de l’Adriatique in november en december 2023. Die laten de gasten het beste van de Middellandse Zee en de Italiaanse kustlijn ontdekken. De afvaarten vinden plaats vóór het kustschip zijn seizoen in de Rode Zee begint.

De eerste herpositioneringscruise is een zevendaagse ‘Beste van de Middellandse Zee’ heen en terug vanuit Catania met bezoeken aan Pozzallo, Valletta en Syracuse met hun oude ruïnes, pittoreske dorpjes en authentieke tradities. Hoogtepunten zijn onder meer optionele excursies naar de Cyclopische kust en Gozo, evenals rondleidingen door Catania, Regusa en Modica, Valletta, Mdina en Rabat, Syracuse, Ortigia en Noto. Verder kunnen de passagiers de Etna bezoeken en enkele van Malta’s archeologische schatten ontdekken aan het Hagar Qim-tempelcomplex. Inschepen voor de weekcruise ‘Beste van de Middellandse Zee’ kan op 10, 17 en 24 november 2023.

De tweede nieuwe zevendaagse ‘La Dolce Vita langs de Italiaanse kustlijn’-cruise heen en terug vanuit Napels omvat bezoeken aan Milazzo, Messina, Vibo Marina en Sorrento of Salerno. La Belle de l’Adriatique vaart door de beroemde Straat van Messina en biedt gasten de kans om de magische adventstradities van Italië te beleven. Hoogtepunten zijn onder meer optionele excursies naar Napels, Pompeii en Herculaneum en een uitstap naar Tindari om het Heiligdom van de Zwarte Madonna en de ruïnes van de oude Griekse stad te ontdekken. Bezoek de Etna en proef lokale wijnen of bewonder Tropea, gelegen op een rotsachtig voorgebergte met een prachtig uitzicht op zee inclusief een proeverij van regionale producten. Gasten kunnen ook inschrijven voor een excursie naar Sorrento en de kust van Amalfi met lunch een boottocht maken naar Capri om de beroemde Villa San Michele te bezoeken en te genieten van het fantastisch uitzicht op Capri, de Golf van Napels en de Vesuvius. ‘La Dolce Vita langs de Italiaanse kustlijn’ vertrekt op 5, 12 en 19 december aanstaande.

Op boekingen tot eind september biedt CroisiEurope een korting van 500 euro per persoon, een upgrade naar een superieure hutcategorie en 10 procent korting op de excursies. In de prijs zitten steeds alle maaltijden, dranken en haventaksen. Meer info op www.croisieurope.travel

© foto CroisiEurope en Pixabay

Klik hier voor meer nieuws