Betalen met de cruisekaart

Nog een voordeel… centjes hoef je op een cruiseschip nooit op zak te hebben. Je cruisekaart dient als sleutel voor de kajuit en als betaalkaart voor eventuele uitgaven aan boord. Ook om van het schip te gaan en terug aan boord te komen, wordt je kaart altijd gescand. Zo weten ze op het schip wie al aan boord is en wie er nog aan land vertoeft.

Geef bij de online-check in of op de eerste dag aan boord meteen het nummer van jouw kredietkaart door aan de rederij, dan hoe je de laatste dag niet aan te schuiven om de rekening te vereffenen. Je kan jouw uitgaven steeds volgen op de app van het schip of de interactieve televisie in de kajuit. De laatste dag ontvang je nog een overzicht van alle uitgaven in jouw kajuit. Hoe luxueuzer het schip, hoe groter de all-in en hoe minder extra’s je achteraf nog hoeft te vereffenen.

© foto Seabourn