Royal Caribbean opent boekingen Icon of Seas tot voorjaar 2026

Royal Caribbean opent boekingen Icon of Seas tot voorjaar 2026

Na de recordboekingen voor Icon of the Seas heeft Royal Caribbean International beslist haar afvaarten voor 2025-2026 vroeger te openen. Vakantiegangers kunnen vanaf heden hun volgende vakantie met Icon vanuit Miami naar nieuwe bestemmingen in de Caraïben reserveren.

Na een recordbrekende reactie op de nieuwe Icon of the Seas opent Royal Caribbean International de volgende reeks avonturen van zeven nachten vanuit Miami, drie maanden eerder dan gepland. De cruisemaatschappij beleefde de grootste boekingsdag en de hoogste boekingsweek in haar geschiedenis toen Icon voor het werd onthuld in oktober 2022. Als antwoord op de ongekende belangstelling heeft Royal Caribbean vervroegd de boekingen voor Icon tot april 2026 geopend voor cruises naar het particuliere eiland Perfect Day at CocoCay en nieuwe bestemmingen zoals Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek en San Juan op Puerto Rico.

“Sinds de onthulling van Icon of the Seas bijna een jaar geleden is de respons in alle opzichten ongekend geweest”, aldus Michael Bayley, president en CEO van Royal Caribbean International. “Families en vrienden zijn op zoek naar vakanties waar iedereen zonder compromissen herinneringen kan maken. Dat is wat we ruim vijf jaar geleden in zijn beste vorm wilden creëren met Icon. De opwinding is alleen maar blijven toenemen, wat duidelijk maakt dat we een revolutionaire ervaring hebben ontworpen die weerspiegelt hoe consumenten vandaag en de komende jaren willen reizen.”

Het nieuwe programma omvat volgens de rederij ’s werelds beste vakantie met eilandhoppen in de Westelijke en Oostelijke Caraïben en bezoeken aan Perfect Day at CocoCay in de Bahama’s vanuit Miami. Op de weekcruise door de Oostelijke Caraïben kunnen vakantiegangers kiezen uit pittoreske locaties met Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek en San Juan op Puerto Rico samen met Philipsburg op St. Maarten en Charlotte Amalie op St. Thomas. Naast twee of drie dagen op zee omvat elke cruise een bezoek aan het bekroonde eiland van Royal Caribbean, Perfect Day at CocoCay, met Hideaway Beach, een nieuw strandparadijs voor volwassenen dat in januari 2024 wordt geopend.

In de Westelijke Caraïben kunnen avonturiers Costa Maya en Cozumel in Mexico bezoeken alsook Roatán in Honduras. Elke cruise in het westelijke Caraïbische gebied omvat ook Perfect Day at CocoCay, plus twee dagen op zee om te genieten van al het beste dat een gezinsvakantie aan boord van Icon of the Seas te bieden heeft.

Als de eerste combinatie van een vakantie in een resort tot een strandvakantie en een pretparkavontuur is Icon de plek waar iedereen samen en op eigen voorwaarden herinneringen kan opdoen. Hoogtepunten van de baanbrekende ervaringen die het megaschip in petto heeft, zijn onder meer zes recordbrekende waterglijbanen, zeven zwembaden – één voor elke dag van de week – een buurt waar jonge gezinnen de hele dag kunnen vertoeven, entertainment  in de lucht, op het ijs, in het water en op het podium, meer dan 40 manieren om te dineren en te drinken en meer voorzieningen in acht buurten die bestemmingen op zichzelf zijn. Meer details over Icon zijn beschikbaar op www.RoyalCaribbean.com/Icon.

De keerzijde van de medaille is dat Icon of the Seas in 2025 niet naar Europa komt, waar bepaalde touroperators hadden op gerekend. Laten we hopen op 2026. Tegen die tijd zal het zusterschip van Icon of the Seas de vloot hebben vervoegd. Het feit dat de Caraïbische afvaarten voor Icon nu open staan tot eind april 2026 is misschien een aanwijzing in die richting.

© rendering Royal Caribbean International

Klik hier voor meer nieuws