Vier de eindejaarsfeesten in stijl met Oceania Cruises

Oceania Cruises, ‘s werelds toonaangevende culinaire en bestemmingsgerichte cruisemaatschappij, nodigt reizigers uit om de eindejaarsfeesten te vieren aan boord van zeven van haar kleine, luxueuze schepen. Met meer dan 40 afvaarten die vertrekken vanuit Miami, Lima, Sydney, Singapore, Abu Dhabi of Dubai tijdens de eindejaarsfeesten 2023-2024 en 2024-2025, kunnen gasten zich onderdompelen in de culturele rijkdom van een groot aantal verleidelijke bestemmingen.

De verzameling reisroutes omvat kerst- en nieuwjaarscruises voor elk type reiziger, van het verkennen van de ongerepte stranden van het Caraïbisch gebied, het ontdekken van de levendige energie van Latijns-Amerika en het genieten van exotische eilanden in Polynesië en topbestemmingen in Australië tot het vertrekken naar verleidelijke Arabische eilanden. De feestsfeer begint op het moment dat gasten aan boord stappen van een van de intieme schepen van Oceania Cruises. Die zijn aangekleed met betoverende seizoensversieringen, glinsterende lichten, feestelijke slingers, elegant geklede bomen en spectaculaire peperkoekdorpjes.

Vreugdevol entertainment omvat het voorlezen van kerstverhalen op kerstavond, bezoeken van de kerstman en zijn helpers, charmante kerstliederen, glinsterende avondshows en speciale diensten op zowel kerstavond als eerste kerstdag. Reizigers kunnen het nieuwe jaar in stijl inluiden met entertainment over het hele schip, waaronder aftelmomenten met een speciale champagnetoost en een decadente galabrunch op nieuwjaarsdag met weelderige desserts met taarten, cakes, kaastaarten, macarons en soezen.

Feestelijke maaltijden aan boord van de vloot van kleine schepen maken de belofte van de rederij van The Finest Cuisine at Sea waar. Gasten genieten van een traditioneel ontbijt op kerstdag tot een voortreffelijk Chanoeka-dinermenu in The Grand Dining Room, heerlijke high teas en een traditioneel meergangendiner, feilloos bereid door de beste chef-koks ter zee. Daarnaast profiteren ze tijdens hun vakantie van alle voordelen van het Simply More-programma.

Feestelijke cruises

“Cruisen aan boord van een luxueus schip vol feestelijke menu’s, glinsterende decoraties en levendig entertainment is een buitengewone manier om de feestdagen door te brengen”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “Onze verzameling feestelijke routes verkent verleidelijke locaties over de hele wereld en creëert herinneringen die een leven lang meegaan.”

De blikvanger van het seizoen 2023-2024 is een 12-daagse ‘Caribbean Wanderlust’ aan boord van het nieuwe schip Vista met vertrek op 18 december 2023. De cruise start en eindigt in Miami en bezoekt verleidelijke eilanden in de Caraïben. Insignia vaart vanuit Miami naar de Benedenwindse Eilanden op de twaalfdaagse ‘Gems of the Leewards’. Sirena presenteert de ‘Sapphire Seas Holiday’, een twaalfdaagse cruise van/tot Miami naar feestelijke bestemmingen in het Caraïbisch gebied. Marina bezoekt Zuid-Amerika inclusief een oversteek naar Antarctica. Op deze 24-daagse ‘Legendary Latin America’ schepen de gasten in Lima in en ontschepen drie weken later in Buenos Aires.

Aan de andere kant van de wereld bezoekt Regatta de beroemde wijngaarden, de iconische Gold Coast en het Great Barrier Reef op een reis van 14 dagen tussen Sydney en Bali. Nautica zweeft 24 dagen rond de Steenbokskeerkring op de ‘Tropics of Capricorn’ tussen Singapore en Papeete. Het Midden-Oosten staat op het vaarschema van de Riviera tijdens een tiendaagse van Abu Dhabi naar Mumbai.

Wie verder vooruit kijkt, kan de eindejaarscruises 2024-2025 nu al reserveren. Het aanbod omvat diverse vaarschema’s in de Caraïben aan boord van Vista, Sirena en Insignia. Nautica vaart door het Panamakanaal van Miami naar Los Angeles. Marina gaat op ontdekking naar de Falklands, Patagonië en Antarctica. Riviera verkent tropische paradijzen tussen Abu Dhabi en Singapore. Regatta laat de gasten kerst en nieuwjaar vieren tussen de wonderen van Australië.

© foto’s Oceania Cruises

Klik hier voor meer nieuws