Royal Caribbean onthult Hideaway Beach voor volwassenen op CocoCay

Royal Caribbean International onthulde haar adult only-zone Hideaway Beach op Perfect Day at CocoCay in de Bahama’s. Het strandparadijs opent in januari 2024 de deuren met het debuut van de langverwachte Icon of the Seas. De zone voor volwassenen omvat een privéstrand en zwembaden, nieuwe speciale plekken voor drankjes en hapjes, exclusieve cabana’s en livemuziek. Bekijk hier de video.

 

“Hideaway Beach is een compleet nieuwe ervaring waar vakantiegangers naar op zoek zijn op Perfect Day at CocoCay. Alles, van de verborgen locatie met exclusieve strand en zwembaden tot de privécabana’s, is ontworpen voor volwassenen die een dag speciaal voor hen willen,” zegt Michael Bayley, president en CEO van Royal Caribbean International. “Er zijn ervaringen voor iedereen op een Royal Caribbean-vakantie en dat is de kern van ons particuliere eiland en zijn populariteit. Of het nu spanning of ontspanning is, familietijd of tijd om iets te vieren, families en vrienden kunnen hun ‘perfecte’ vakantiedag creëren zonder compromissen. Hideaway Beach draagt ​​bij aan wat nog steeds een ongeëvenaarde combinatie is van manieren om precies dat te doen.”

Hideaway Beach, verscholen aan het noordwestelijke strand van Perfect Day at CocoCay, biedt het beste van een tropische dag. Tegen een toegangsprijs kunnen vakantiegangers van 18 jaar en ouder feest vieren, afkoelen en ontspannen op een privéstrand, bij twee zwembaden, twintig cabana’s, zeven openluchtbars en plekken om een ​​hapje te eten. Hideaway Beach omvat meer dan 4.000 m² aan witte zandstranden en turquoise wateren van de Bahama’s. Vakantiegangers kunnen genieten van het uitzicht op het strand vanop ligstoelen in resortstijl of in de hangmatten en schommels in het water terwijl ze zich ontspannen en luisteren naar de beats van de live-dj bij het zwembad.

De Hideaway Pool met de muziek van de dj en de levendige swim-up bar is het middelpunt van de actie met zitplaatsen en ligstoelen in het water en bij het zwembad. Op slechts een steenworp afstand van het feest kunnen vakantiegangers hun dag in het paradijs naar een hoger niveau tillen in tien chique Hideaway Cabanas aan het zwembad met een scala aan voorzieningen, zoals cabana-begeleiders, een minikoelkast, drijvende strandmatten en oplaadpunten. Het uiteinde van Hideaway Beach biedt een exclusieve ervaring. In tien Hideout Cabanas kunnen gasten die op zoek zijn naar een meer VIP- en chill-sfeer relaxen in een voorbehouden en verwarmd overloopzwembad en genieten van het gemak van extraatjes zoals cabana-begeleiders, ligstoelen in het water, een buitendouche en zitplaatsen in resortstijl.

Strandbars en restaurants

Het nieuwe strand voor volwassenen omvat diverse horecazaken voor dranken en hapjes. On the Rocks is het nieuwe en onofficiële uitkijkpunt van het gebied. Deze buitenbar langs de rotsachtige kust biedt een levendig tafereel met live muzikanten, tv’s om live sport te kijken, spelletjes zoals pool en sjoelbak, en een gedenkwaardig uitzicht op de oceaan, samen met verfrissende drankjes zoals bevroren margarita’s en mai tais.

De Hideaway Bar bij de Hideaway Pool is de plek waar je moet zijn en gezien worden. Vakantiegangers nuttigen hun drankjes aan het zwembad zonder het water te verlaten om van elke minuut van hun eilandtijd te genieten. Slice of Paradise is een nieuwe, inbegrepen rustiek pizzaparadijs en bar met verse favorieten uit de oven en eilandfood zoals de Bahamaanse guave barbecuekip. Snack Shack serveert gratis sandwiches met kip, hamburgers, gefrituurde mozzarellasticks, verse salades en meer, te nuttigen op schaduwrijke zitplaatsen met de voeten in het zand. Om de ervaring compleet te maken zijn er twee full-service strandbars aan weerszijden van het nieuwe strandparadijs, zodat een drankje nooit veraf is.

Nieuwe standaard voor particuliere eilanden

Hideaway Beach zal de nieuwste toevoeging zijn aan de bekroonde bestemming van Royal Caribbean die de norm voor particuliere eilanden in 2019 veranderde na een transformatie van 250 miljoen USD. Sinds de opening heeft Royal Caribbean diverse ervaringen toegevoegd zoals een hoger gelegen strandresort bij Coco Beach Club en het vernieuwde South Beach in 2020. Met alles van spanning tot chill genieten kinderen en gezinnen van 13 glijbanen in het recordbrekende Thrill Waterpark en het grootste zoetwaterzwembad ter wereld. Met Hideaway Beach voor volwassenen legt de rederij de lat andermaal hoger.

In 2024 kunnen reizigers kiezen uit het meest uitgebreide aanbod aan vakanties van Royal Caribbean met een bezoek aan Perfect Day at CocoCay, dankzij een combinatie van 22 schepen die vanuit meer dan negen verschillende steden varen, zoals Miami, Fort Lauderdale en Port Canaveral (Orlando), Cape Liberty (New York) en Galveston (Texas). Er even tussenuit gaan kan variëren van drie nachten tijdens het grootste weekend ter wereld met de nieuwe Utopia of the Seas die in juli 2024 debuteert tot weekcruises op Icon of the Seas.

© renderings Royal Caribbean International

Klik hier voor meer nieuws