Windstar geeft winterseizoen 2025-2026 vrij

Windstar Cruises heeft haar cruises aangekondigd voor de winter 2025-2026, met verschillende nieuwigheden voor haar vloot van zes schepen. De rederij zal de hele winter afvaarten voorstellen op de Canarische Eilanden en voor het eerst cruisetours in het Midden-Oosten aanbieden. In Tahiti stelt Windstar twee nieuwe tours voor. Verder is er de terugkeer van de epische reis die het volledige Caraïbische gebied ontsluit. Vroegboekers genieten tot 6 november van een upgrade naar all-in en een boordkrediet.

Windstar kondigde eerder verschillende nieuwe cruises op de Canarische Eilanden aan voor 2024. Het zeiljacht Wind Star zal nu van november 2025 tot maart 2026 de Spaanse eilandengroep bezoeken. Deze aanpassingen bieden gasten voldoende mogelijkheden om te genieten van het warme weer en de zon op een locatie die doordrenkt is met de Afrikaanse en Europese cultuur.

Daarnaast voegt Windstar voor het eerst het Midden-Oosten aan haar aanbod toe. Vanaf november van dit jaar neemt Star Legend, het all-suite schip voor 312 vakantiegangers, je mee naar locaties van wereldreligies tot Egyptische tempels, bedoeïenendorpen en extravagante steden die de afgelopen decennia uit de woestijn zijn verrezen. Tussen deze winter en de lente van 2025 breidt de maatschappij dit aanbod uit met meer dan tien routes en landtours. Het programma omvat nieuwe tours in Dubai en Muscat met een feest onder de sterren en buikdansen in het Al Hadeerah Resort, evenals voldoende tijd om historische wijken te verkennen, tijd door te brengen in musea of zich verder te verdiepen in bedoeïenentradities.

Nieuwe tours in Tahiti

Windstar heeft twee nieuwe cruisetouropties gecreëerd in Frans-Polynesië, waar de rederij al meer dan 35 jaar vaart. De nieuwe ‘Tahiti & Moorea Foodie Cruise Tour’ is een verlenging van drie nachten op de weekcruise ‘Dreams of Tahiti’ en omvat een verblijf in een tuinbungalow in het Hotel Manava Beach Resort & Spa Moorea, een snorkeling tour, proeverijen en demonstraties alsook alle transfers. De ‘Overwater Bungalow & Tahitian Paradises Cruise Tour’ is een romantisch verblijf van drie nachten in een bungalow op het water in het Manava Beach Resort, een diner op het strand, een particuliere tour van een halve dag en transfers.

Bovendien herpositioneert Windstar vanaf februari 2024 de Star Breeze (312 passagiers) in Tahiti ter vervanging van het zeiljacht Wind Spirit (148 passagiers). De rederij kondigde onlangs ook al nieuwe routes aan naar de afgelegen Markiezen Eilanden.

Ultieme reis door de Caraïben

Windstar brengt zijn ‘Grand Caribbean Adventure’ terug aan boord van haar vlaggenschip Wind Surf. Het herziene vaarschema omvat een gedeeltelijke doorvaart van het Panamakanaal, nieuwe bestemmingen als Scarborough (Trinidad en Tobago), Saint-Pierre (Martinique) en Grand Cayman. Het jacht overnacht op de 55-daagse route in Jost Van Dyke, St. Barts en Virgin Gorda, en brengt slechts negen dagen op zee door.

Tot slot past Windstar een aantal routes aan. Op het ‘San Juan & The Virgin Islands’-programma  wordt Montserrat vervangen door St. Kitts en St. Thomas door het weelderige en kleinere St. John.  Op ‘Windward Islands Surf & Sunsets’ ruilt de maatschappij op St-Maarten Philipsburg voor Marigot.

© foto’s Windstar Cruises

Klik hier voor meer nieuws