Azamara kondigt vier nieuwe cultureel meeslepende reizen aan

Azamara, de cruisemaatschappij voor kleine schepen en leider op het gebied van Destination Immersion-ervaringen kondigt vier nieuwe reizen aan die elk unieke en meeslepende culturele ervaringen bieden die gasten nog dieper naar het hart van de bestemming brengen. Met meer tijd om te verkennen via Extended Destination Days, met 10 of meer uur in de haven en overnachtingen, kunnen gasten in hun eigen tempo van elke stad genieten.

“We zijn zeer verheugd deze nieuwe afvaarten aan te kunnen bieden, waardoor onze gasten de kans krijgen om werkelijk bijzondere festiviteiten over de hele wereld mee te maken”, zegt Michael Pawlus, hoofd Reisplanning bij Azamara. “Met deze routes nodigen we onze gasten uit om nog meer tijd met ons in de havens door te brengen, terwijl ze genieten van lokale festiviteiten in prachtige landen zoals Spanje, Portugal, Singapore, Vietnam en daarbuiten.”

Op een Aziatische vakantie van 7 nachten aan boord van Azamara Journey staan de eindejaarsfeesten centraal. Het boetiekschip start op 5 december 2023 vanuit Singapore met een verblijf van 92 uur in de havens. Gasten genieten van twee overnachtingen in Ho Chi Minh, de grootste stad van Vietnam. Ze kunnen er door de lokale markten slenteren voorafgaand aan het beroemde Vietnamese festival ter ere van het nieuwe maanjaar, Tet Nguyen Dan. De reizigers zullen ook overnachten in Singapore om Christmas on Great Street bij te wonen met sprankelende lichtjes, decoraties en lokale kerstoptredens.

St. Patrick’s Day staat centraal op een Iberische reis van 7 nachten op Azamara Pursuit. De weekcruise vertrekt op 16 maart 2024 vanuit Lissabon en omvat 80 uur in de haven. Gasten kunnen samen met de lokale bevolking St. Patrick’s Day vieren in de Ierse pubs in Portimão. Met in totaal vier verlengde bestemmingsdagen en een overnachting in Lissabon hebben ze ruim de tijd om de verborgen pareltjes van elke bestemming te ontdekken.

Tijdens een weekcruise vanuit Lissabon staat de Spaanse cultuur- en geschiedenis centraal op Azamara Quest. Deze Spain Intensive Voyage start op 1 april 2024 in de Portugese hoofdstad. Gasten spenderen 66,5 uur in de haven en genieten voluit van de voordelen van cruises met kleine schepen tijdens een overnachting in Sevilla. Ze kunnen er onder meer de Catedral de Santa Maria de la Sede bezoeken, de grootste gotische kathedraal ter wereld en de thuisbasis van historische schatten, waaronder het graf van Christopher Columbus. Met kasteel Bellver in Palma de Mallorca kunnen reizigers eveneens een van de weinige ronde kastelen in Europa verkennen.

In april 2024 organiseert de maatschappij een zevendaagse Spaanse wijnontdekkingsreis op Azamara Quest. Reizigers kunnen de eerste dag van de Feria de Abril vieren, het grootste en meest kleurrijke festival in Sevilla met traditionele muziek, flamencodansers en traditionele gerechten. Deze intensieve Spanje-reis vertrekt op 8 april vanuit Barcelona waarbij gasten onderweg 83 uur in de havens kunnen doorbrengen. Ze wordt afgesloten met een overnachting in Lissabon.

Met de Always Azamara genieten gasten aan boord van de boetiekschepen van vijf restaurants, dranken, inclusief alcoholische drinks, fooien, exclusieve culturele evenementen en onbeperkte wasserette met zelfbediening. Meer info over deze nieuwe reizen op http://www.azamara.com.

© foto Azamara

Klik hier voor meer nieuws