Regent kondigt senior officieren Seven Seas Grandeur aan

Regent Seven Seas Cruises kondigt het senior leadership team aan dat voor de onovertroffen Regent-ervaring zal zorgen aan boord van de Seven Seas Grandeur. De vijf senior officieren zijn zeer ervaren en zullen leiding geven aan 532 bemanningsleden als het schip in november 2023 haar debuut maakt. De crew biedt uitzonderlijke persoonlijke service aan 746 gasten aan boord van het schip dat een voorbeeld is van Regent’s Heritage of Perfection.

“We zijn er trots op dat we dit uiterst bekwame leiderschapsteam hebben samengesteld om ervoor te zorgen dat elke reis met Seven Seas Grandeur de ongeëvenaarde ervaring van Regent voor reizigers biedt”, zegt Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Zij zullen met hun expertise en ervaring ons gepassioneerde team leiden om een uitnodigende sfeer te creëren en onze gasten met het toppunt van gastvrijheid welkom te heten.”

DeMarco zegt verder: “Terwijl kapitein Luciano Montesanto aan het roer komt en daarmee de volgende mijlpaal in zijn roemrijke carrière markeert, zijn we ook verheugd om Franck Galzy te verwelkomen als general manager van Seven Seas Grandeur, na zijn succesvolle periode aan boord van Seven Seas Splendor. We twijfelen er niet aan dat cruise director David Nevin voor onvergetelijke momenten zal zorgen voor onze gasten door de atmosfeer levendig en leuk te maken. En tot slot, met de ruim twintig jaar ervaring en opgebouwde kennis van chief engineer Antonio Lagana’s en staff captain Giuseppe Gargiulo’s praktische manier van aanpakken, hebben we vertrouwen in een naadloze en veilige ingebruikname van ons nieuwste schip.”

Speciale boodschap vanaf de scheepswerf

Ter gelegenheid van de aankondiging filmde kapitein Luciano Montesanto een speciale boodschap vanaf de scheepswerf in het Italiaanse Ancona, waarin hij trouwe gasten op de hoogte bracht van de voortgang van de bouw van het schip en beschreef wat de eer van het besturen van het nieuwste onderdeel van ‘s werelds meest luxueuze vloot voor hem betekent.

“Het is een enorm voorrecht om benoemd te zijn tot kapitein van een gloednieuw schip. Als Italiaan ben ik ook erg trots op het feit dat het schip wordt gebouwd in Ancona,” aldus kapitein Montesanto. “Mijn leiderschapsteam en ik kijken enorm uit naar de mogelijkheid om zowel onze toegewijde bemanning als onze gewaardeerde gasten aan boord van Seven Seas Grandeur te verwelkomen, op weg naar nieuwe avonturen en het maken van blijvende herinneringen.”

© foto’s Regent Seven Seas Cruises

Klik hier voor meer nieuws