Cunard kondigt 2025-programma aan voor Queen Anne, Queen Mary 2 en Queen Victoria

Cunard is al meer dan 180 jaar een pionier op het gebied van oceaanreizen en biedt reizigers nu de kans om uit te varen voor nog meer onvergetelijke vakanties met de lancering van 180 nieuwe reizen voor 2025. De afvaarten zijn vanaf 4 oktober exclusief te boeken voor de Cunard World Club-leden. Een dag later start de algemene verkoop.

Het zopas gepubliceerde programma omhelst de afvaarten tussen april 2025 en januari 2026 en omvat een eclectische mix van routes verspreid over 91 bestemmingen en 24 landen. Queen Anne zal voornamelijk naar de westelijke Middellandse Zee, de Noorse fjorden en West-Europa varen, terwijl Queen Mary 2 haar iconische Transatlantic Crossings zal voortzetten en Queen Victoria in de Middellandse Zee zal verblijven. Elk Queen’s programma bevat minstens één maiden call. Queen Anne zal in 2025 maar liefst 19 havens voor het eerst bezoeken waaronder Bilbao, Ibiza, Skjolden, Messina en Santorini.

Queen Anne

Gasten kunnen in 2025 samen met de Queen Anne hun droombestemming ontdekken. Als nieuwste toevoeging aan de Cunard-vloot zijn haar ontwerpconcepten gebaseerd op erfgoed, vakmanschap, stijl, verhalen vertellen en innovatie. Het 113.000 ton metende schip biedt plaats voor 3.000 gasten en beschikt over 14 dekken met meer keuzes aan entertainment, restaurants en bars dan ooit tevoren.

Voor haar programma 2025 vaart Queen Anne vanuit Southampton met een scala aan bestemmingen met een reisduur die varieert van 2 tot 19 nachten, inclusief 19 maiden calls. Van een reis van 12 nachten langs de mystieke landschappen van de Noorse fjorden tot een cruise van 16 nachten rond de Middellandse Zee waarbij het schip een aantal van de meest betoverende oude steden van Europa aandoet, stelt de nieuwste Queen een groot aantal boeiende reizen voor.

Queen Mary 2

Van de op UNESCO-erfgoedlijst geplaatste architectuur van het oude Quebec tot de middeleeuwse straten van Brugge ontdekken gasten in 2025 vakanties aan beide zijden van de Atlantische Oceaan op het vlaggenschip van Cunard en ‘s werelds enige echte oceanliner.

Een reis met de Queen Mary 2 is volgens de rederij altijd een buitengewone ervaring, of het nu gaat om het witte zand en de warme ondiepe wateren van het Caraïbisch gebied in december of om het genieten van de Cunard-kenmerken tijdens ononderbroken zeedagen op een trans-Atlantische oversteek.

Queen Victoria

Queen Victoria zal van mei tot oktober 2025 in de Middellandse Zee verblijven en biedt een reeks routes van 7, 14 en 21 nachten aan vanuit Barcelona, ​​Civitavecchia (Rome) en Triëst. Een van de vele hoogtepunten van het programma van de Queen Victoria voor 2025 is haar twee weken durende cruise naar Istanbul en de Griekse eilanden in mei. Deze reis vanuit Civitavecchia (Rome) neemt gasten mee naar enkele van de grootste schatten van het oostelijke Middellandse Zeegebied, van het verkennen van de Turkse zee tot serene Griekse eilanden.

Katie McAlister, president van Cunard: “We zijn ongelooflijk enthousiast over de lancering van ons nieuwe programma voor 2025. Met 180 fantastische reisroutes om uit te kiezen, is er echt een Cunard-reis voor iedereen. Of het nu gaat om een ​​iconische trans-Atlantische oversteek, een Scandinavisch avontuur, of Kerstmis in het Caraïbisch gebied, onze vloot van Queens biedt de perfecte gelegenheid om de wereld in stijl te verkennen.

We streven er altijd naar om onze gewaardeerde reisbureaupartners geweldige aanbiedingen voor hun klanten te bieden, en dit programma is niet anders. Onze schepen bieden unieke en verrijkende ervaringen, dus of u nu een nieuwe cruiser of een trouwe Cunarder bent, u bent vrij om te ontspannen in een unieke, luxueuze omgeving.”

© foto’s Cunard

Klik hier voor meer nieuws