Derde editie van Stars Chefs @ Sea op de MSC Seaside in de Caraïben

Van 9 tot 17 maart 2024 vindt de derde editie plaats van ‘Stars Chefs @ Sea’ aan boord van de MSC Seaside in de Caraïben. Het concept bedacht en gerealiseerd door Emmanuel Sakkas (Manu Voyages) combineert cruises en culinaire ervaringen. Tijdens dit evenement worden gerenommeerde chefs uitgenodigd om aan boord van het cruiseschip exclusieve diners en culinaire activiteiten voor de passagiers te organiseren.

Een buitengewone selectie van sterrenchefs neemt deel aan de derde editie. Niet minder dan een indrukwekkend totaal van 10 Michelinsterren zullen samenkomen op deze cruise in de Caraïben. De bevestigde chefs zijn Cyril Molard (Restaurant ‘Ma langue sourit’ in Moutford, Luxemburg, 2 sterren), Eric Fernez (‘D’Eugènie à Emilie’ in Baudour, 2 sterren), Viki Geunes (‘Zilte’ in Antwerpen, 3 sterren), Thijs Vervloet (‘Colette’ in Averbode, 2 sterren), Michael Rewers (‘Bistrot du Nord’ in Antwerpen, 1 ster). Tijdens de cruise proeven de gasten de culinaire heerlijkheden van deze chefs.

De ‘Stars Chefs @ Sea’ ofwel sterrenchefs op zee, voegen een vleugje prestige en elegantie toe aan het cruiseschip. Hun aanwezigheid heeft tot doel een buitengewone culinaire ervaring te bieden aan de passagiers, waarbij haute cuisine wordt gecombineerd met de luxesfeer van een zeecruise. Op het programma staan exclusieve menu’s, culinaire demonstraties, proeverijen en speciale diners, ontmoetingen, uitwisselingen en kookworkshops. Kortom, de ‘Stars Chefs @ Sea’ voegen een hoogstaande gastronomische dimensie toe aan de cruise-ervaring, waardoor passagiers de mogelijkheid hebben om verfijnde gerechten te proeven en de kunst van koken op een uitzonderlijk niveau te ontdekken in het prachtige kader van een zeecruise. 

Reservaties

Dit unieke reisconcept werd ontwikkeld door Emmanuel Sakkas van Manu Voyages. Reserveringen kunnen rechtstreeks bij hen worden gemaakt. Manu Voyages biedt gasten de mogelijkheid om te kiezen uit drie kajuitopties in de MSC Yacht Club: een binnenkajuit van 21 m² (Deck 16 en 18), een balkonsuite van 25 m² en een jacuzzi-suite van 28 m². Reserveringen voor het Vlaamse deel van het grondgebied worden beheerd door de partner Cruise Ambassadors.

De MSC Yacht Club is een exclusief toevluchtsoord aan boord van vele schepen van MSC Cruises. Gasten kunnen er genieten van privacy en luxe in een wereld van keuzes met een overvloed aan gepersonaliseerde diensten om de ultieme luxe- en rustervaring tijdens hun verblijf op zee te garanderen. Gelegen aan de voorkant van het schip, met de beste uitzichten, biedt dit unieke concept van een ‘schip binnen het schip’ gasten exclusieve toegang tot de elegante privéfaciliteiten van de MSC Yacht Club, terwijl ze ook profiteren van toegang tot alle recreatieve mogelijkheden die het hele schip te bieden heeft. De combinatie van gepersonaliseerde diensten en een verfijnde omgeving maakt het tot een van de meest exclusieve privéclubs ter wereld.

Meer info bij Manu Voyages, info@manuvoyages.be, 0475/45.11.46 of Cruise Ambassadors, yannis@cruiseambassadors.be, 0494/ 36.31.31.

Klik hier voor meer nieuws