Vier spectaculaire entertainmentshows voor Seven Seas Grandeur

Regent Seven Seas Cruises kondigt het debuut aan van vier fascinerende entertainmentshows voor haar nieuwste schip Seven Seas Grandeur dat in november 2023 van start gaat. De nieuwe producties vieren de erfenis van Broadway en de invloed ervan op entertainment op zee, het tonen van de talenten van artiesten van wereldklasse, adembenemende choreografie en het voorzien van gasten van onvergetelijke momenten.

Met de flair van Grammy Award-winnaars in de muziek, wereldberoemde choreografen en experts in kostuumontwerp – zoals Britt Stewart van Dancing with the Stars, de Argentijnse tangokoning Francisco Forquera en de geprezen Broadway-regisseur John MacInnis – zijn de shows aan boord van Seven Seas Grandeur een verrassend nieuw aanbod dat volgens de rederij de entertainment referenties van Regent naar een nieuw niveau tilt.

‘Pasión’ viert de meeslepende tango, een dans die zijn oorsprong vindt in Buenos Aires en een interessante mix van culturen bevat. ‘Ignite the Night’ laat dans en stijl samensmelten. De show is geïnspireerd door de grootsheid van American Idol, de vreugde van de Video Music Awards en de aanstekelijke energie van Dancing with the Stars. ‘Marauder’s Ball’ belooft gasten een spetterend avontuur en een hedendaagse soundtrack, verweven met traditionele zeemansliederen en deuntjes. ‘ICONS’ is een eigentijdse VIP-concertervaring waarbij grote hits van onder meer The Pointer Sisters, Hall & Oates, Adele en Celine Dion een gloednieuwe draai krijgen.

Deze zorgvuldig samengestelde producties bieden ongeëvenaarde energie en fascinerende beelden. Luxereizigers kunnen hier een exclusieve blik werpen op een teaser geproduceerd door Regent. De video geeft inzicht in het creatieve proces achter de shows.

“De nieuwe producties aan boord van Seven Seas Grandeur zijn een bewijs van onze toewijding om de gasten te voorzien van onovertroffen luxe en onvergetelijke momenten,” zegt Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Seven Seas Grandeur vertegenwoordigt meer dan 30 jaar ervaring. Daarom vonden we het belangrijk dat het team, dat de nieuwe producties van het schip tot leven brengt, gevuld is met Broadway-erfgoed en talent. Of het nu acteurs, doorgewinterde choreografen of creatieve genieën zijn, ze zullen ervoor zorgen dat de gasten van begin tot eind betoverd worden.”

Verbeterd theatrale aanbod

Onder de leiding van Kai Alan Carrier, Director of Artistic Theatrical Entertainment, heeft Regent Seven Seas Cruises meeslepende en betoverende theatrale ervaringen gecreëerd, exclusief voor gasten van Seven Seas Grandeur. Als een nieuw gecreëerde functie gewijd aan het verbeteren van het theatrale aanbod van de cruisemaatschappij, brengt Carrier meer dan 25 jaar ervaring in de entertainmentindustrie en een passie voor het verleggen van de grenzen van creativiteit met zich mee.

Met een sterke nadruk op muziek, richt Carrier’s creatieve ontwikkelingsaanpak zich op het maken van producties die rijk zijn aan textuur, design en robuuste arrangementen. Zijn expertise heeft een cruciale rol gespeeld bij het vormgeven van het concept en de planning achter de nieuwe shows aan boord van Seven Seas Grandeur.

“Omdat we begrepen dat de gewaardeerde gasten houden van herkenbare deuntjes en levendige avonturen, wilden we ervoor zorgen dat ons aanbod gevarieerd is,” zegt Kai Alan Carrier, Director of Artistic Theatrical Entertainment. “Ons uiteindelijke doel was om spannende vormen van entertainment te presenteren die ons publiek zouden boeien en verrassen. De buitengewone talenten van onze artiesten zullen de gasten met onvergetelijke herinneringen achterlaten.”

© foto’s Regent Seven Seas Cruises

Klik hier voor meer nieuws