Thalassa Cruises organiseert eerste cruisesalon in Brugge

Thalassa Cruises en SelectTogether Cruises organiseren aanstaande zaterdag, 14 oktober, van 10 tot 18 uur het eerste Cruisesalon Brugge in het Beurs-, Meeting en Congrescentrum. Het nieuwe initiatief met medewerking van alle grote rederijen wil deze steeds belangrijker reisformule onder de aandacht brengen bij een breed publiek. De toegang is gratis.

Op het Cruisesalon Brugge kunnen bezoekers vrijblijvend en laagdrempelig kennis maken met een ruime waaier cruises, van zeecruises en riviercruises tot expeditiecruises en begeleide cruises. Het initiatief is een mooi alternatief voor het Cruise Event in Antwerpen, zeker voor reizigers in West- en Oost-Vlaanderen. Een twintigtal rederijen, samen goed voor zowat alle belangrijke spelers op de Belgische markt, zullen aanwezig zijn.

Daarnaast zijn doorlopend presentaties van een half uur gepland waarbij rederijen telkens een andere regio aan het publiek voorstellen. Na een inleiding door SelectTogether Cruises voor mensen die een eerste cruise overwegen, zijn er in de voormiddag voorstellingen over de Noorse fjorden (Holland America Line), IJsland & Groenland (Seabourn), de Donau (Emerald & Scenic Cruises) en de Douro (Rivages du Monde).

In de namiddag zijn er uiteenzettingen over Alaska (Oceania Cruises), Spitsbergen en de Noordpool (Hpag-Lloyd Cruises), de Caraïben (Engelstalige presentatie door Norwegian Cruise Line), Antarctica (Silversea Cruises), de Middellandse Zee (Explora Journeys) en Dubai en de Arabische Emiraten (MSC Cruises).

De beurs is een compleet nieuw initiatief van Thalassa Cruises om onder een neutrale vlag cruises onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Bruce Verburgh: “Met het Cruisesalon Brugge kiezen we daarom bewust voor een neutrale naam. We willen een win-winsituatie creëren voor zowel onze partner-rederijen als voor onze partner-reiskantoren. Wij hopen om zoveel mogelijk mensen te inspireren om op cruise te gaan. Die cruise boeken ze vervolgens bij hun vertrouwde reisadviseur.”

Meer info op cruisesalon.be

Klik hier voor meer nieuws