Azamara introduceert nieuwe Grand Voyages voor diepere verkenningen

Azamara kondigt 11 Grand Voyages aan voor 2024 en 2025 op vijf continenten, met routes variërend van 35 tot 70 nachten. Met deze programmatie wil de boetiekrederij inspelen op de groeiende vraag naar langere routes en back-to-back afvaarten bij haar gasten.

Azamara, de cruisemaatschappij voor kleine schepen die bekend staat om Destination Immersion en Extended Destination Days, luidt een nieuw tijdperk van verkenning in met haar Grand Voyages. Deze langere afvaarten brengen meer tijd door in de haven en omvatten extra voorzieningen, zoals vliegtickets en tot 1.200 USD aan excursietegoeden. Gasten van Azamara zullen grote reizigers worden als ze aan lange reizen beginnen die continenten doorkruisen en hen van bestemmingen zoals het geïsoleerde eiland Tasmanië, bekend om zijn uitgebreide natuurlijke attracties, naar Niigata, de grootste rijstproducent van Japan, brengen, terwijl ze genieten van het comfort van Azamara’s intieme schepen.

“De afgelopen jaren hebben we meer van onze gasten zien kiezen voor langere routes en back-to-back afvaarten”, zegt Carol Cabezas, president van Azamara. “Als reactie op deze toenemende vraag naar langere reizen hebben we Grand Voyages gecreëerd om onze gasten aan te moedigen verder te reizen en nog dieper te duiken in het rijke scala aan culturen, keukens en tradities waaruit onze wereld bestaat. Onze schepen zullen hun thuis weg van huis zijn terwijl ze van Zuid-Afrika naar Portugal, of van Japan naar Griekenland reizen, en onderweg betekenisvolle herinneringen creëren.”

Elke Grand Voyage omvat Extended Destination Days met 10 of meer uren in de haven, inclusief laatavondvertrekken en overnachtingen. “Met sommige routes met meer dan 30 extra lange verblijven op de bestemmingen hebben reizigers ruim de tijd om elke plaats die ze bezoeken diepgaand te verkennen, van Kopenhagen, de stad met de meeste Michelin-sterrenrestaurants in Scandinavië tot Kaapstad, de thuisbasis van de majestueuze Tafelberg en de toegangspoort tot de uitgestrekte Kaapse Wijnlanden.”

Azamara’s Grand Voyages zijn uitgebreid met extra voorzieningen: gratis economy class-vluchten, tot 1.200 USD aan excursietegoeden, een geüpgraded premium drankpakket, wifi voor twee apparaten en een wekelijkse wasservice. Dit is een aanvulling op wat bij elke cruise met Always Azamara is inbegrepen: vijf eetgelegenheden, 24/7 drankjes inclusief alcohol, fooien, exclusieve culturele evenementen en een onbeperkt gebruik van de wasserette met zelfbediening.

Overzicht

Azamara’s 11 Grand Voyages voor 2024 en 2025 zijn:

– South Africa to Portugal Grand Voyage op Azamara Pursuit, 37 nachten met vertrek op 8 februari 2024

– Japan to Greece Grand Voyage op Azamara Journey, 41 nachten met vertrek op 18 april 2024

– Europe Grand Voyage op Azamara Quest, 35 nachten met vertrek op 18 mei 2024

– Denmark to Spain Grand Voyage op Azamara Onward, 46 nachten met vertrek op 11 augustus 2024

– Norway to Italy Grand Voyage op Azamara Quest, 59 nachten met vertrek op 12 augustus 2024

– Venice to Cape Town Grand Voyage op Azamara Quest, 62 nachten met vertrek op 19 oktober 2024

– Greece to Australia Grand Voyage op Azamara Pursuit, 70 nachten met vertrek op 26 oktober 2024

– New Zealand to Japan Grand Voyage op Azamara Pursuit, 62 nachten met vertrek op 3 februari 2025

– Japan to Greece Grand Voyage op Azamara Pursuit, 69 nachten met vertrek op 6 april 2025

– South Africa to Italy Grand Voyage op Azamara Quest, 61 nachten met vertrek op 9 februari 2025

– Canada to UK Grand Voyage op Azamara Quest, 39 nachten met vertrek op 5 augustus 2025

Meer info op www.azamara.com/grand-voyages.

© foto’s Azamara

Klik hier voor meer nieuws