MSC Cruises herziet oostelijke Middellandse Zeeroutes MSC Sinfonia en MSC Musica

MSC Cruises heeft de routes in de oostelijke Middellandse Zee voor MSC Sinfonia en MSC Musica herzien in het licht van de geopolitieke situatie in Israël. Elf afvaarten worden de volgende weken en maanden aangepast. De rederij heeft intussen een communicatieproces opgestart om de getroffen passagiers en hun reisagenten in te lichten over de wijzigingen.

Op de volgende acht reizen van 11 nachten vervangt de MSC Sinfonia Haifa in Israël door Istanbul in Turkije. Dit betekent ook dat Rhodos wordt vervangen door Piraeus (Athene) en dat Izmir in de plaats komt van Limassol. Vanaf 21 oktober zal de nieuwe route van MSC Sinfonia de Italiaanse havens Genua, Civitavecchia (Rome) en Messina omvatten, gevolgd door Piraeus, Izmir, Istanbul en Heraklion op Kreta voordat het schip terugkeert naar Genua. De getroffen afvaartdata zijn 21 oktober, 1, 12 en 23 november, 4, 15 en 26 december alsook 6 januari 2024.

Op MSC Musica’s toekomstige drie reizen van 7 nachten vanuit Piraeus in Griekenland wordt Haifa vervangen door Rhodos op 18 en 25 oktober en door Marmaris op 1 november.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises: “De veiligheid van onze passagiers en bemanning is altijd onze topprioriteit en we hebben snel gewerkt om de routes van MSC Sinfonia en MSC Musica te herzien om een zeer aantrekkelijk alternatief te bieden voor de wintermaanden.” MSC Cruises zal ook haar website updaten met de bevestigde details van de nieuwe routes om maximale duidelijkheid te bieden aan bestaande passagiers en aan iedereen die toekomstige cruisevakanties in het oostelijke Middellandse Zeegebied tijdens de wintermaanden wil boeken.

© foto MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws