Celebrity Ascent tilt entertainment naar nieuwe hoogtes

Celebrity Cruises heeft een indrukwekkend aanbod aan entertainment onthuld voor haar nieuwe schip Celebrity Ascent dat volgende zomer in de Middellandse Zee vaart. Het programma omvat onder meer een transformerende nachtlevenervaring op het Resort Deck, zes nieuwe liveproducties, interactieve game-ervaringen en liveoptredens op locaties doorheen het hele schip.

Net als bij het bekroonde zusterschip Celebrity Beyond, dat in 2023 door USA Today’s ‘10Best’ werd uitgeroepen tot het beste cruiseschip voor entertainment, bracht Celebrity Cruises opnieuw creatieve visionairs samen. Die waren betrokken bij grote producties van Las Vegas tot de West End in Londen en hebben gewerkt voor enkele van ‘s werelds grootste artiesten. Hun opdracht was een unieke verzameling optredens, activiteiten en ervaringen voor Celebrity Ascent te creëren.

“We willen ons entertainmentaanbod op Celebrity Ascent naar een nog hoger niveau tillen door de beste creatieve geesten te selecteren om een ​​programma van wereldklasse te leveren dat Celebrity’s reputatie op het gebied van entertainment aan boord verstevigt”, aldus Lisa Lehr, Celebrity’s Vice-President Entertainment. “Met elementen waar onze gasten dol op zijn, plus een aantal nieuwe verrassingen, biedt Ascent voor elk wat wils en draagt ​​ze bij aan de herinneringen die ze een leven lang zullen hebben.”

Resort Deck Party

Nieuw voor Celebrity Ascent is een opwindende nachtlevenervaring waarbij het Resort Deck verandert in een stralend middelpunt met energieke live-optredens, een prisma-lichtshow en DJ. Met de naam ‘Ascent After Dark: Shine the Night’ worden gasten uitgenodigd hun beste feestkleding tevoorschijn te halen om te genieten van dit openluchtfeest onder de maan en de sterren.

The Theatre op Celebrity Ascent zal worden gebruikt als nooit tevoren met nieuwe technologische effecten die de grens tussen digitaal en realiteit op het podium doen vervagen. Drie nieuwe productieshows beschikken over de modernste technologie, waaronder kinetische verlichting, lasers en het gebruik van IMAG om realtime live-optredens weer te geven op een reuze LED-scherm, evenals adembenemende optredens door zangers, dansers en artiesten van wereldklasse.

De nieuwe shows zijn: ‘Awaken’, een eigentijds technologisch spektakel dat gasten meeneemt op een showcase van surrealistische dromen en hun zintuigen wakker maakt om een ​​wereld te verkennen waarin alles mogelijk is. ‘Residency’ is een energieke concertproductie ter ere van tijdloze artiesten van Elvis tot Lady Gaga, Cher, U2 en Bruno Mars. ‘Bridges’ wordt een feel-good viering van menselijke verbinding, tegen de achtergrond van iconische bruggen van Londen tot Venetië, New York, San Francisco en Sydney, met een geautomatiseerde brug op het podium als middelpunt van het gebeuren.

Meeslepende liveshows en optredens

Het entertainment beperkt zich niet tot het hoofdtheater. In Eden, het drie verdiepingen tellende architectonische meesterwerk van Ascent aan de achterkant van het schip, kunnen gasten genieten van inspirerende optredens met acrobatiek, zang en choreografie. The Club introduceert een nieuwe meeslepende show, ‘Smoke & Ivories’, die het publiek meeneemt naar een oude Hollywood-club met een moderne twist. Naast de favoriete Jazz at The Club waar orkestmuzikanten het allerbeste van de jazzmuziek brengen, tonen de muzikanten van Celebrity Ascent hun talent en showmanschap via twee gloednieuwe liveconcerten: ‘Funkified’, een reis door de evolutie van de funk en ‘Discoteque’ die het beste van het Disco-tijdperk tot leven brengt.

Als aanvulling op de bekroonde muziekavonden van Celebrity Ascent zal een pianobar-entertainer optreden in bars en lounges, wat bijdraagt ​​aan de levendige omgeving van het schip. Verder is de populaire Edge Series-programmering terug met de jaren 80 Flashback at The Club, Silent Disco, Tune to Table Live Band Karaoke, Ritmo Latin party, ABBA meezingfeest en Bingo. In het Grand Plaza zijn er kroonluchterlichtshows die de flair van de barmannen in de kijker zetten. Tot slot vinden gasten op elke afvaart de nieuwste gaming- en interactieve activiteiten.

Ervaar Ascent als een van de eersten tijdens de preview-afvaarten, zoals de reis van 4 nachten door de Westelijke Caraïben op 22 november of de reis van 3 nachten naar de Bahama’s op 26 november 2023. Van december 2023 tot april 2024 verzorgt het schip uiteenlopende weekcruises door de Caraïben. Daarna steekt Ascent de oceaan over richting de Middellandse Zee. Op het programma staan tijdens het zomerseizoen 2024 onder meer 9-daagse routes langs de Italiaanse Rivièra en Frankrijk en 12-daagse Best of Greece and Italy-routes langs onder meer Civitavecchia (Rome), Napels, Mykonos en Santorini.

© foto’s Celebrity Cruises

Klik hier voor meer nieuws